Η Γη της Ελιάς – Τίτλοι τέλους για Μάνο – Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις καθώς ο Μάνος και η Μαρίνα βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μεγάλο χωρισμό.

Η Γη της Ελιάς – Τίτλοι τέλους για Μάνο – Μαρίνα

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες προκαλεί δέος με τα γεγονότα που θα ανατρέψουν τις ζωές των ηρώων και τα νέα πρόσωπα που θα φτάσουν στην Μάνη. Η Αμαλία προκαλεί πυρκαγιά στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου, πυροδοτώντας δραματικές εξελίξεις. Η μικρή Αγγελική επιζεί με τη βοήθεια του Μάνου και του Στάθη, αλλά η νταντά, η Ελευθερία, χάνει τη ζωή της στις φλόγες. Ο Μιχάλης Χατζής εμφανίζεται στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα, κρύβοντας πολλά μυστικά. Η παρουσία του Χατζή προκαλεί μεγάλη ρήξη στην οικογένεια του Μάνου και της Μαρίνας, φέρνοντάς τους στα πρόθυρα του χωρισμού.

Οι δυο τους προσπαθούν να παραμείνουν ενωμένοι, αντιμετωπίζοντας την κρίση. Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζής απειλεί τον Δημοσθένη, και η κόρη του Δημοσθένη, η Ειρήνη, πέφτει θύμα απαγωγής. Η Ειρήνη καταφέρνει τελικά να διαφύγει από τους απαγωγείς της και να ξεπεράσει αυτή την τραυματική εμπειρία. Η Βασιλική, βλέποντας τον Μιλτιάδη να πλησιάζει την κόρη της, νιώθει ασφάλεια δίπλα του. Αναρωτιέται αν θα καταφέρουν να έρθουν πιο κοντά και ερωτικά, καθώς ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος μαζί της.

Μια καυτή ερωτική βραδιά φέρνει τον Κουράκο και την Αριάδνη πιο κοντά, κάνοντάς τους ζευγάρι. Ωστόσο, η Αριάδνη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον Χρήστο, δημιουργώντας εντάσεις στη νέα τους σχέση. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς υπόσχεται να μας κρατήσει σε αγωνία με τις δραματικές εξελίξεις και τις δυνατές ερωτικές ιστορίες που ξεδιπλώνονται στη Μάνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ