Η Γη Της Ελιάς – Τίτλοι τέλους για Ισμήνη – Κωνσταντίνο

Η Γη Της Ελιάς – Μια δυνατή ρήξη ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη απειλεί να οδηγήσει στο διαζύγιο στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Κωνσταντίνος προσλαμβάνει τη Σοφία ως νέα γραμματέα στο γραφείο του, ένα γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση στον γάμο του με την Ισμήνη.

Η Γη Της Ελιάς – Τίτλοι τέλους για Ισμήνη – Κωνσταντίνο

Η Σοφία εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Κωνσταντίνο, προκαλώντας ζήλια στην Ισμήνη, η οποία τον πιέζει να τη διώξει. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος αντιδρά και επιχειρεί να την καθησυχάσει. Η Ισμήνη αποφασίζει να μην μείνει αδρανής και οι υποψίες της ενισχύονται όταν μια μέρα τους εντοπίζει σε τρυφερό τετ α τετ, σε μια ερωτική στιγμή μέσα στο γραφείο του Κωνσταντίνου. Το επεισόδιο εξελίσσεται σε έντονη ένταση και οδηγεί σε ρήξη μεταξύ της Ισμήνης και του συζύγου της, καθώς έρχονται σε σύγκρουση μπροστά της.

Το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό και το διαζύγιο, αλλά παρά τις δυσκολίες, δεν θα δούμε το τέλος της σχέσης τους στο φινάλε της φετινής σεζόν. Η Ισμήνη, ωστόσο, περνάει μια δύσκολη περίοδο μέχρι το τέλος, ζώντας σε συνεχή άγχος και αναστάτωση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ