Η Γη Της Ελιάς – Της περνά χειροπέδες την ώρα της δεξίωσης

Η Γη Της Ελιάς  – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε δραματικές εξελίξεις καθώς η Άννα θα συλληφθεί κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης του Τζον και της Αθηνάς. Το φινάλε της τρίτης σεζόν υπόσχεται να μας αφήσει άφωνους και καθηλωμένους.

Η Γη Της Ελιάς  – Της περνά χειροπέδες την ώρα της δεξίωσης

Παρά τα εμπόδια και τις δραματικές εξελίξεις, ο γάμος του Τζον και της Αθηνάς θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο δημαρχείο. Αμέσως μετά, το γλέντι θα ξεκινήσει με πολύ φαγητό, χορό και κρασί. Οι καλεσμένοι θα διασκεδάζουν ανυποψίαστοι, όταν ο αστυνόμος Κουράκος θα εισβάλλει στον χώρο και θα περάσει χειροπέδες στην Άννα. Ο Κουράκος θα της πει “Άννα, συλλαμβάνεσαι”, προκαλώντας την αντίδρασή της, καθώς δεν θα καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο αστυνόμος, όπως και πολλοί άλλοι, θα έχει διαβάσει το βιβλίο της Μαρίας.

Το βιβλίο θα αποκαλύψει μυστικά και ανατροπές που θα αλλάξουν τις ζωές των ηρώων. Καθώς ο Κουράκος θα διαβάζει το κεφάλαιο Ευτυχία, θα ανακαλύψει αναφορές στον εαυτό του και θα συνειδητοποιήσει την αλήθεια, γεμίζοντας με οργή. Στη γαμήλια δεξίωση του Τζον και της Αθηνάς, ο Κουράκος θα προχωρήσει στη σύλληψη της Άννας για συνέργεια στη δολοφονία του Ανέστη. Αυτή η ξαφνική εξέλιξη θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων, ενώ το κοινό θα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις επόμενες εξελίξεις.

Οι αποκαλύψεις του βιβλίου της Μαρίας θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα διαταράξουν τις σχέσεις των χαρακτήρων. Η σύλληψη της Άννας θα είναι μόνο η αρχή μιας σειράς γεγονότων που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό μέχρι το τέλος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ