Η Γη της Ελιάς – Της κολλάει το όπλο στον κρόταφο και την βιάζει

Η Γη της Ελιάς – Η συνέχεια της σειράς του MEGA προκαλεί συναισθηματικό σοκ καθώς η Αριάδνη βρίσκεται σε μια δραματική κατάσταση. Υπό την απειλή όπλου, βιάζεται από τον Στράτο, προκαλώντας σε αυτήν βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Παράλληλα, η Αριάδνη αρχίζει να εμπιστεύεται περισσότερο τον Στάθη, ο οποίος έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να τη βρει και να την υποστηρίξει.

Η Γη της Ελιάς – Της κολλάει το όπλο στον κρόταφο και την βιάζει

Παρά τις προσπάθειες του Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Ιουλία, η κοπέλα παραμένει απρόθυμη να συνεργαστεί. Σε κάποια στιγμή, η Αριάδνη συναντά τον πρώην σύντροφο της κόρης του Στάθη και τον αντιμετωπίζει επιθετικά.

Παρά τον εκφοβισμό και την κακοποίηση από τον Στράτο, η Αριάδνη αντιμετωπίζει τον φόβο της για να φύγει από την επικίνδυνη κατάσταση. Αποφασίζει να καταφύγει στη Μάνη, κοντά στον Στάθη, ώστε να αισθανθεί ασφαλής. Όταν ο Στάθης της προτείνει να πάει εκεί, της υπόσχεται φιλοξενία και να της δείξει την ομορφιά του τόπου.

Κατά την άφιξή της στη Μάνη, η Αριάδνη αισθάνεται αρχικά ασφάλεια και απαλλαγμένη από φόβο. Ωστόσο, ο Στράτος εντοπίζει τα ίχνη της ακόμα και εκεί, συνεχίζοντας την αντίποινα εναντίον της. Παράλληλα, η Ιουλία ενημερώνεται από έναν ντετέκτιβ ότι κάποιος κακοποίησε την κόρη της, και αποφασίζει να ενημερώσει τον Στάθη για τα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ