Η Γη της Ελιάς – Της κάνει την ζωή κόλαση

Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος συνεχίζει την ανησυχητική του συμπεριφορά προς όλους, όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ενώ αντιμετωπίζει επίσης την Αμαλία. Επιμένει να χρησιμοποιεί αμφεταμίνες, και όλοι εξηγούν την παράξενη συμπεριφορά του ως αποτέλεσμα κόπωσης.

Η Γη της Ελιάς – Της κάνει την ζωή κόλαση

Παράλληλα, κηρύσσει πόλεμο στην Αμαλία, αλλά και αυτή αντιδρά με αποφασιστικότητα. Καθώς ο Μάνος πάντοτε δεν είχε καλές σχέσεις με τη σύζυγό του Ισίδωρου, βρίσκεται σε άμεση σύγκρουση με την Αμαλία, όπως θα δούμε, με αποτέλεσμα να την περιφρονεί και την εξευτελίζει, αγνοώντας την αντίδρασή της. Σε ένα σημείο, ο Ισίδωρος επιβάλλει στον Μάνο να ακούσει μία από τις διαμάχες του με την Αμαλία που είχε καταγράψει η ίδια, προσπαθώντας να τον πείσει να τη σεβαστεί στο μέλλον.

Έτσι, η σχέση τους επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, οι ψυχολογικές διαταραχές του Μάνου συνεχίζονται, με τους πάντες να επιμένουν ότι οφείλονται στην κόπωσή του από το ελαιοτριβείο. Μια έκρηξη του Μάνου λόγω των ουσιών που καταναλώνει τρομοκρατεί την κόρη του, Αγγελική, η οποία αμφιβάλλει για την αγάπη του πατέρα της, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος φτάνει στα όρια του με τον Μάνο, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να διορθώσει τη σχέση του με την Αμαλία.

Συνεπώς, ο Μάνος υφίσταται πιέσεις από τους δικούς του για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Καθώς οι εκρήξεις θυμού του Μάνου συνεχίζονται, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από την Αφροδίτη για να διερευνήσουν το θέμα. Καταλήγουν ότι ο Μάνος πρέπει να λάβει βοήθεια για την εξάλειψη της εξάρτησής του από τις ουσίες, αν και οι ιατρικές εξετάσεις δεν αποκαλύπτουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ