Η Γη της Ελιάς – Της φορτώνει το παιδί της ερωμένης του ως εκδίκηση

Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης, όπως θα δούμε στη συνέχεια της ιστορίας, σχεδιάζει μια αντικείμενη εκδίκηση κατά της Ασπασίας λόγω του διεστραμμένου του νου. Αυτό το σχέδιο αποσκοπεί στο να εκδικηθεί για ένα μυστικό που η Ασπασία αναγκάστηκε να αποκαλύψει, ένα μυστικό που είχε κρατήσει κρυφό για πολλά χρόνια.

Η Γη της Ελιάς – Της φορτώνει το παιδί της ερωμένης του ως εκδίκηση

Συγκεκριμένα, αυτό το μυστικό αφορούσε την αλήθεια ότι η Ειρήνη δεν ήταν κόρη του Δημοσθένη. Αυτή η αποκάλυψη τραύματι σε τον Δημοσθένη, καθώς πλήγωσε τον αντρικό του εγωισμό. Παρόλα αυτά, ο Δημοσθένης δεν αποκαλύπτει αμέσως τα αισθήματά του προς την Ασπασία, και αυτή πιστεύει ότι την έχει συγχωρήσει. Δυστυχώς, όμως, δεν γνωρίζει τις μυστικές κινήσεις που ο Δημοσθένης ετοιμάζει πίσω από την πλάτη της.

Σε παράλληλη πλοκή, η ερωμένη του Δημοσθένη, η Ξένια, μαθαίνει ότι είναι έγκυος με το παιδί του. Ο Δημοσθένης της παρέχει χρήματα και την πιέζει να υπογράψει ένα συμφωνητικό που ορίζει ότι μετά τη γέννηση, το παιδί θα ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν. Ο Δημοσθένης, με διαβολικό τρόπο, χαίρεται για το γεγονός ότι η Ξένια είναι έγκυος με το παιδί του, γιατί σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτό το παιδί ως ένα εργαλείο για να εκδικηθεί εναντίον της Ασπασίας.

Σκοπεύει να αναγκάσει την Ασπασία να μεγαλώσει το παιδί ως δικό της, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητά του. Πώς θα αντιδράσει η Ασπασία όταν της αποκαλύψει το παιδί και πώς θα αντιμετωπίσουν αυτή την εξέλιξη οι κοινοί τους γνωστοί στην Αρεόπολη; Αυτά θα ανακαλυφθούν στην πορεία της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ