Η Γη Της Ελιάς – Την βρίσκει νεκρή σε μια λίμνη αίματος

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης βρίσκει την Αλκμήνη νεκρή στο σπίτι του όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς και καλεί αμέσως ένα ασθενοφόρο.

Η Γη Της Ελιάς – Την βρίσκει νεκρή σε μια λίμνη αίματος

Αρχικά, φιλοξενεί την Αλκμήνη στον χώρο του για μικρό διάστημα, αλλά της δηλώνει ότι δεν επιθυμεί σοβαρή σχέση. Οι μέρες περνούν και η Αντωνία προσπαθεί να την πλησιάσει ξανά. Αλλά η Αλκμήνη, προκειμένου να την αποφύγει, λέει ψέματα πως με τον Ορέστη έχουν προχωρήσει και θα παντρευτούν σύντομα. Η Αντωνία, τρελαίνεται από ζήλια και πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη, όπου έχει έναν άγριο καυγά με την Αλκμήνη.

Κατά τη διάρκεια της έντασης, η Αντωνία αρπάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει αδιανόητα πολλές φορές στο σώμα της Αλκμήνης, προκαλώντας την ακαριαία της θάνατο. Ο Ορέστης είναι ο πρώτος που μαθαίνει για την τραγωδία και βρίσκοντας την Αλκμήνη νεκρή στο σπίτι του, ενημερώνει αμέσως τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Αυτά τα γεγονότα θα αποτελέσουν μέρος της εξέλιξης της πλοκής στη σειρά. Η απώλεια της Αλκμήνης θα προκαλέσει βαθιές αναταράξεις στις ζωές των υπολοίπων χαρακτήρων, ενώ οι συνέπειες του εγκλήματος θα αποτελέσουν ένα βασικό στοιχείο της εξέλιξης της πλοκής και των σχέσεων μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ