Η Γη Της Ελιάς – Την σαπίζει στο ξύλο και την στέλνει στο νοσοκομείο

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς, η Αμαλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με σκληρές καταστάσεις. Θα δεχτεί μια βίαιη επίθεση μέσα στο σπίτι της και θα ξυλοκοπηθεί βάναυσα. Η ιστορία ξεκινά όταν ο άνδρας που είχε προσλάβει για να βάλει φωτιά στα σπίτια της Αθηνάς και του Ισίδωρου, την επισκέπτεται απρόσμενα.

Η Γη Της Ελιάς – Την σαπίζει στο ξύλο και την στέλνει στο νοσοκομείο

Απαιτεί από την Αμαλία να του καταβάλει τα υπόλοιπα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, έχοντας λάβει μόνο το ήμισυ της συμφωνίας. Η Αμαλία αρνείται να του δώσει τα υπόλοιπα χρήματα και τον αντιμετωπίζει έντονα, υπενθυμίζοντάς του ότι είχε ζητήσει μόνο να κάψει το σπίτι, όχι να σκοτώσει κάποιον. Με αυστηρό τόνο του λέει: «Εγώ σου είπα να κάψεις το σπίτι, όχι να σκοτώσεις άνθρωπο». Του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες. Ωστόσο, ο άνδρας επιστρέφει και εισβάλλει στο σπίτι της ξανά.

Αυτή τη φορά, μπροστά στη Μαρίνα και τη μικρή Αγγελική, ο δράστης επιτίθεται στην Αμαλία και την ξυλοκοπεί άγρια. Το περιστατικό προκαλεί σοκ στις παρευρισκόμενες και η Αμαλία τραυματίζεται σοβαρά. Μετά την επίθεση, η Αμαλία μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα. Οι συνέπειες αυτής της βίαιης πράξης θα επηρεάσουν όχι μόνο την ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, καθώς η ιστορία συνεχίζει να εξελίσσεται με ανατροπές και δύσκολες αποφάσεις για όλους τους εμπλεκόμενους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ