Η Γη Της Ελιάς – Την πετάει έξω με τις κλωτσιές – Έξαλλος ο Ισίδωρος

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ισίδωρος αποφασίζει να εξοντώσει την Αμαλία, καθώς αντιμετωπίζει την ανεξέλεγκτη προκλητική συμπεριφορά της και την εμμονή της με την Αθηνά. Η κόντρα τους φτάνει στο αποκορύφωμα όταν η Αθηνά αρνείται να την καλέσει στον γάμο της.

Η Γη Της Ελιάς – Την πετάει έξω με τις κλωτσιές – Έξαλλος ο Ισίδωρος

Για να εκδικηθεί, η Αμαλία στρέφεται σε ύπουλες τακτικές. Ζητάει να συναντηθούν με την Αθηνά υποκριτικά, ηχογραφεί τη συνομιλία τους και την παραποιεί. Όταν ο Ισίδωρος ακούει την παραποιημένη συνομιλία, εξοργίζεται και αναλαμβάνει δράση. Παράλληλα, η Αμαλία προσπαθεί συνεχώς να βλάψει τον Ισίδωρο. Ο Ισίδωρος, που έχει υπομείνει πολλά από την Αμαλία λόγω της υποχρέωσης που νιώθει για τη σωτηρία του από αυτήν, φτάνει στα όρια του. Παράλληλα, η Αθηνά γνωρίζοντας μέχρι που είναι ικανή να φτάσει η γυναίκα του, έχει ηχογραφήσει και η ίδια όσα είπαν.

Ακούγοντας την πραγματική συνομιλία τους ο Ισίδωρος μένει άναυδος και της ζητάει συγνώμη. Έξαλλος απο τα γεγονότα της ζητά να χωρίσουν, σοκάροντάς την. Αν και πιστεύει ότι είναι απλά μια προσωρινή αντίδραση, αργότερα όταν την διώχνει και από το δημαρχείο την κάνει να αντιδράσει έντονα. Η Αμαλία, αισθανόμενη προδομένη από την Αθηνά που κατέστρεψε τον γάμο της, αρχίζει να απειλεί την ίδια. Οι εξελίξεις στη σειρά εξελίσσονται με ένταση και ανατροπές, αναδεικνύοντας τις σκοτεινές πλευρές των χαρακτήρων και τις συνέπειες των πράξεων τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ