Η Γη της Ελιάς – Την περιμένει στη γωνία και της επιτίθεται ύπουλα

Η Γη της Ελιάς – Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η Αρετή δίνει συμβουλές στην Αντωνία για το πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Της προτείνει να αναλάβει τον έλεγχο και να αποκαλύψει δημόσια τις πράξεις της Αλκμήνης, εκθέτοντας την μπροστά σε όλους για τα αδικήματά της. Η Αντωνία συμφωνεί με αυτή την ιδέα και περιμένει τη στιγμή που θα είναι πιο κατάλληλο να ενεργήσει.

Η Γη της Ελιάς – Την περιμένει στη γωνία και της επιτίθεται ύπουλα

Κάποια στιγμή, η Αντωνία αποφασίζει να εισέλθει στο καφενείο του Πότη, όπου βρίσκεται η Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη. Χωρίς κανέναν δισταγμό, η Αντωνία επιτίθεται δημοσίως στην Αλκμήνη, αποκαλύπτοντας τη σχέση τους μπροστά στον Μιλτιάδη. Ο Μιλτιάδης παραμένει συγκλονισμένος από αυτά που ακούει, ενώ η Αλκμήνη εύχεται πραγματικά να “ανοίξει η γη και να την καταπιεί”.

Η αντιπαράθεση που αναμένεται να προκύψει ανάμεσα στην Αντωνία και την Αλκμήνη αποτελεί ένα στιγμιότυπο της επικρατούσας έντασης και δράματος στο κείμενο. Η Αντωνία, ενεργώντας ως η ηρωίδα που αποφασίζει να αγωνιστεί για την αλήθεια, διακινδυνεύει τα πάντα για να αποκαλύψει την απιστία της Αλκμήνης. Από την άλλη πλευρά, η Αλκμήνη, αισθάνεται την επερχόμενη κατακραυγή, βρίσκεται σε έναν σκοτεινό λαβύρινθο αποκάλυψης και αντιμετωπίζει την πιθανή καταστροφή της φήμης και των σχέσεων της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ