Η Γη Της Ελιάς – Την παρατάει και φεύγει με τον Τζων στην Αμερική

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία στα επόμενα επεισόδια, με την επίμονη και προκλητική συμπεριφορά της, διατηρεί μια μπαρουτιασμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις της. Αγνοώντας τις επιπτώσεις, επιδεικνύει μια αδιάφορη στάση στην έντονη διαταραχή που προκαλεί στη σχέση της με τον Ισίδωρο, η οποία δοκιμάζεται σοβαρά. Παρόλα αυτά, δεν δείχνει κανένα σημάδι συμβιβασμού ή αλλαγής.

Η Γη Της Ελιάς – Την παρατάει και φεύγει με τον Τζων στην Αμερική

Η συμπεριφορά της συνεχίζει να πυροδοτεί διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τη Μαρίνα, τον Μάνο και την Αθηνά, ενώ παράλληλα επιβάλλεται ακατάλληλα στην ανατροφή της μικρής Αγγελικής, προκαλώντας περαιτέρω ταραχή στην οικογένεια Βρεττάκων.

Ο Ισίδωρος, αδυνατώντας να αντέξει άλλο αυτήν την πίεση, βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει στην Αμερική με τον Τζων. Εκεί, εκτός από την επίλυση επαγγελματικών υποθέσεων, σκοπεύει να αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης του με την Αμαλία.

Από την άλλη πλευρά, με την αποχώρηση του Ισίδωρου, η Αμαλία αρχίζει να αντιλαμβάνεται την αστάθεια της σχέσης τους, αλλά συνεχίζει να διατηρεί μια στάση αλαζονείας. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του δημάρχου με τον οδηγό του για τις μετακινήσεις της, ενδεικτικό της αυταρχικής συμπεριφοράς της.

Τέλος, αναδύονται ερωτήματα σχετικά με τη συνέχεια αυτής της κατάστασης. Θα καταφέρει η Αμαλία να συνειδητοποιήσει τις συνέπειες της συμπεριφοράς της και να αλλάξει; Πώς θα επηρεάσει η απουσία του Ισίδωρου;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς αμερικηΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς ισιδωροςΗ Γη Της Ελιάς τζων