Η Γη της Ελιάς – Την φλερτάρει και εκείνη ενδίδει

Η Γη της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η κατάσταση θα ανατραπεί καθώς ένας νέος άντρας θα προκαλέσει αναστάτωση στη ζωή της Μαρίνας. Ο Μιχάλης Χατζής, ο αντικαταστάτης του Μάνου στο ελαιοτριβείο, θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη Μαρίνα, παρά το γεγονός ότι εκείνη είναι παντρεμένη και έχει παιδί.

Η Γη της Ελιάς – Την φλερτάρει και εκείνη ενδίδει

Η γοητεία του Μιχάλη θα κεντρίσει την προσοχή της Μαρίνας και ενδέχεται να την οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις για τη σχέση της. Στο μεταξύ, το τρέιλερ για τα νέα επεισόδια αποκαλύπτει ότι η Νάνσυ θα ζήσει μια νύχτα πάθους με έναν μελαχρινό άντρα με μούσια, που μοιάζει πολύ με τον Μάνο. Αυτό το γεγονός θα προσθέσει έξτρα πίεση στη σχέση του Μάνου και της Μαρίνας. Η φαινομενική ομοιότητα του εραστή της Νάνσυ με τον Μάνο θα δημιουργήσει επιπλέον αναταράξεις και συναισθηματική φόρτιση.

Η σχέση του Μάνου και της Μαρίνας θα βρεθεί σε κρίσιμο σημείο, καθώς οι εξελίξεις γύρω από την Νάνσυ και τον Μιχάλη θα φέρουν το ζευγάρι πολύ κοντά στο διαζύγιο. Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε αν η αγάπη τους θα αντέξει απέναντι σε τόσες δοκιμασίες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ