Η Γη της Ελιάς – Θέλω το παιδί μου – Αγρίμι η Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς – Στη νέα σεζόν της σειράς, η Αντιγόνη επιστρέφει με αποφασιστικότητα. Αυτή τη φορά, θέλει να αποκαλύψει τα πάντα στην κόρη της, Αγγελική. Η Αντιγόνη πηγαίνει στην Ιουλία για να της ανακοινώσει τα σχέδιά της.

Η Γη της Ελιάς – Θέλω το παιδί μου – Αγρίμι η Αντιγόνη

Την ενημερώνει ότι είναι έτοιμη να μιλήσει ανοικτά στην Αγγελική. «Δεν αντέχω άλλο, Ιουλία. Θέλω να πω όλη την αλήθεια στην κόρη μου», της λέει αποφασισμένη. Η Ιουλία προσπαθεί να την αποτρέψει, υποδεικνύοντας της να σκεφτεί προσεκτικά τις συνέπειες της απόφασης της. Την προειδοποιεί ότι ίσως αργότερα μετανιώσει αν βιαστεί. Παρά τις προειδοποιήσεις, η Αντιγόνη επιμένει να αποκαλύψει την αλήθεια. “Δεν αντέχω άλλο, θέλω πίσω το παιδί μου” της λέει. Η σχέση της Αντιγόνης με την Αγγελική είναι πολύ καλή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο, η Αντιγόνη διατηρούσε συνεχή τηλεφωνική επαφή με την κόρη της. Τώρα, εκμεταλλεύεται την απουσία του Μάνου και της Μαρίνας, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα λόγω του νέου ελαιώνα που αγόρασε ο Ισίδωρος. Η Αντιγόνη επισκέπτεται συχνά την Αγγελική, γεγονός που φέρνει τις δύο γυναίκες όλο και πιο κοντά. Η Αγγελική αισθάνεται ολοένα και πιο κοντά στη φυσική της μητέρα και η σχέση τους εμβαθύνει με κάθε συνάντηση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ