Η Γη Της Ελιάς – Θέλει διακαώς τον Τζόν για γαμπρό

Η Γη Της Ελιάς – Όπως έχουμε αποκαλύψει, ο Τζον Μαυρίδης καταφθάνει στη Μάνη, φέρνοντας μαζί του μια πνοή αλλαγής. Η πλοκή εστιάζει στον ερχομό του στη ζωή της Αθηνάς και της οικογένειάς της. Η ιστορία αναπτύσσεται γύρω από τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι Βρεττάκοι, και την αναπόφευκτη έλξη που αναπτύσσεται μεταξύ του και της Αθηνάς.

Η Γη Της Ελιάς – Θέλει διακαώς τον Τζόν για γαμπρό

Ο Τζον Μαυρίδης, υποδυόμενος τον ρόλο αυτό ο Απόστολος Γκλέτσος, είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που ζει στη Βοστόνη και συνδέεται επαγγελματικά με την οικογένεια των Βρεττάκων. Η σχέση αυτή έχει ρίζες από το πρόσφατο ταξίδι του Ισίδωρου στην Αμερική, όπου έκανε την επαφή αυτή.
Ο Τζον Μαυρίδης έρχεται στη Μάνη για επαγγελματικούς λόγους, ξεκινώντας συναντήσεις με την οικογένεια των Βρεττάκων και, φυσικά, με την ίδια την Αθηνά.

Από την αρχή, οι εντάσεις και οι συναισθηματικοί δεσμοί διαγράφονται μεταξύ του Τζον και της Αθηνάς. Ενώ ο Τζον εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και την προσωπικότητα της Αθηνάς, αυτή εκφράζει ενδιαφέρον για τον νέο αυτόν γνωριμία. Καθώς ο χρόνος περνά, δημιουργείται μια τρυφερή σχέση μεταξύ τους, η οποία εξελίσσεται σε έναν έντονο έρωτα. Η Αθηνά, επιτέλους, βρίσκει τον άνθρωπο που θεωρεί το άλλο της μισό, ενώ η μητέρα της, η Μαρία, φαίνεται να εγκρίνει την εξέλιξη αυτή και να χαίρεται για την ευτυχία της κόρης της.

Παρά τη χαρά που φέρνει αυτή η σχέση, δημιουργείται αναστάτωση στην οικογένεια των Βρεττάκων. Η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν η οικογένεια αυτή είναι ικανή να αντιμετωπίσει αυτόν τον έντονο έρωτα και να επιτρέψει στην Αθηνά να ακολουθήσει την καρδιά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ