Η Γη της Ελιάς – Τέλος για Αριάδνη – Χρήστο – Ο λόγος;

Η Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις στη σειρά υπόσχονται να είναι ανατρεπτικές, καθώς η σχέση μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Μετά από απρόβλεπτα δυσάρεστα γεγονότα, αποφασίζουν να χωρίσουν, αλλά το πάθος που τους ενώνει αποδεικνύεται ισχυρό και αναπόσπαστο.

Η Γη της Ελιάς – Τέλος για Αριάδνη – Χρήστο – Ο λόγος;

Ο Χρήστος, παρά τις ενοχές του για την Αφροδίτη, τη γυναίκα που τον υπεραγαπά, δυσκολεύεται να απομακρυνθεί από την Αριάδνη. Αν και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κοροϊδεύει πλέον τη γυναίκα του, οι συναισθηματικές δυσκολίες τον κρατούν πιστό στην σχέση τους. Καθώς προσπαθεί να της ανακοινώσει την απόφασή του να διαλυθεί ο γάμος τους, η τραγωδία χτυπάει την πόρτα τους. Η γιαγιά Ευτέρπη, που αποτελούσε σημαντικό κομμάτι της ζωής της Αφροδίτης, απεβίωσε.

Η Αφροδίτη, βυθισμένη στον πόνο του χαμού, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα πραγματικότητα. Ο Χρήστος, παρότι είχε σκοπό να μιλήσει για τον χωρισμό, αναγνωρίζει ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Η Αφροδίτη, αντί να αντιμετωπίσει την πρόκληση του χωρισμού, αποφασίζει να μην δεχθεί την κληρονομιά που της αφήνει η γιαγιά Ευτέρπη . Αντίθετα, επιλέγει να μοιραστεί το κεκτημένο με ένα φτωχό παιδί από το ίδρυμα.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας, ο Κωνσταντίνος ανακοινώνει στην Αφροδίτη ότι η γιαγιά Ευτέρπη της άφησε μια μεγάλη κληρονομιά. Αν και αντιδρά αρνητικά, η Αφροδίτη ανακαλύπτει ότι μπορεί να αλλάξει τις ζωές άλλων ανθρώπων. Όμως, ο Κωνσταντίνος έχει μια προϋπόθεση: να υιοθετήσουν το παιδί. Τελικά, ο Χρήστος, βλέποντας την ανθρώπινη πλευρά της Αφροδίτης, αποφασίζει να παραμείνει στον γάμο τους. Ανακοινώνει στην Αριάδνη ότι η σχέση τους έχει ολοκληρωθεί, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Έτσι, η Αφροδίτη, μέσα από τον πόνο της απώλειας και την ανακάλυψη της αγάπης για τα άλλα παιδιά, βρίσκει ένα παιδί για υιοθεσία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ