Η Γη της Ελιάς – Τέλος χρόνου για τον Δημοσθένη – Πιάνεται στην φάκα

Η Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, καθώς ο Ισίδωρος και ο Κουράκος τίθενται σε ενέργεια για να παγιδεύσουν τον Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς – Τέλος χρόνου για τον Δημοσθένη – Πιάνεται στην φάκα

Με τη συνδρομή της αστυνομίας και με τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, ο Ισίδωρος καταφέρνει να ενοχλήσει τον Δημοσθένη στο δίκτυό του. Η ανατροπή αυτή θα έχει συνέχεια στην επομένη συναρπαστική σκηνή της σειράς. Στη συνέχεια, ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην οικογένειά του ότι αφήνει πίσω του μια γυναίκα που είναι τώρα ανάπηρη. Η αφήγηση της ιστορίας του συγκινεί τα μέλη της οικογένειας, και όλοι τον υποστηρίζουν απόλυτα στην απόφασή του.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι έχει γίνει θύμα εκβιασμού και αποφασίζει να παγιδεύσει τον εκβιαστή του, που δεν είναι άλλος από τον Δημοσθένη. Αμέσως στη συνέχεια, εξομολογείται όλα αυτά στον αστυνόμο Κουράκο, ζητώντας τη βοήθειά του για να συλλάβουν τον εκβιαστή. Ένα έξυπνο σχέδιο οργανώνεται για να πιαστεί ο Δημοσθένης. Ο Γιώργης καθοδηγεί τον Ισίδωρο να κλείσει ραντεβού και να παραδώσει τα χρήματα στους εκβιαστές, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην επιδεξιότητα των Αρχών. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος κανονίζει ραντεβού με τον Δημοσθένη για να του παραδώσει το ζητούμενο χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα, ο Ισίδωρος αφήνει την τσάντα με τα χρήματα σε ένα απομονωμένο μέρος, όπου όμως παρευρίσκεται και ο Κουράκος με την ομάδα του, καταφέρνοντας να συλλάβουν άμεσα τον εκβιαστή. Ωστόσο, ανακαλύπτεται πως ο Δημοσθένης δεν έχει προσωπικά πάει στη συνάντηση, έχοντας αποστείλει τον πιο εμπιστευτικό του άνθρωπο για να εκτελέσει το σχέδιο. Αμέσως μετά, ο εκβιαστής οδηγείται φυλακισμένος στο τμήμα αστυνομίας για να καταθέσει.

Η είδηση της σύλληψης του εξαπλώνεται γρήγορα στη Μάνη, και όταν ο εγκέφαλος του εκβιασμού μαθαίνει τι συνέβη, βιώνει έντονο σοκ και αντιλαμβάνεται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί μετά την επιτυχημένη παγίδα που του έστησε ο Ισίδωρος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ