Η Γη Της Ελιάς – Τελειώνει την Αλκμήνη με πολλαπλές μαχαιριές

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης θα γίνει μάρτυρας ενός τραγικού θέαματος στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς: θα βρει την Αλκμήνη νεκρή, βυθισμένη μέσα σε λίμνη αίματος. Η πρώην σύντροφος της, Αντωνία, που είχε χωρίσει με την Αλκμήνη, συνεχίζει να τη διεκδικεί από τη στιγμή που αυτή φιλοξενείται στο σπίτι του Ορέστη.

Η Γη Της Ελιάς – Τελειώνει την Αλκμήνη με πολλαπλές μαχαιριές

Αν και ο Ορέστης είχε διευκρινίσει ότι δεν επιθυμεί σοβαρή σχέση μαζί της, η Αντωνία επιμένει. Αποφεύγοντας την Αντωνία, η Αλκμήνη προσπαθεί να της αποφύγει, λέγοντας της ψέματα ότι παντρεύεται σύντομα τον Ορέστη. Η Αντωνία, ακούγοντας αυτά τα λόγια, τρελαίνεται από ζήλια. Βγαίνει έξω από το σπίτι του Ορέστη, και μεταξύ τους ξεσπά μια άγρια λογομαχία. Αυτή όμως δεν μένει μόνο σε λόγια, καθώς η Αντωνία βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, αρπάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει πολλές φορές πάνω στο σώμα της Αλκμήνης.

Η Αλκμήνη προσπαθεί να αμυνθεί, αλλά τελικά πεθαίνει αργά και βασανιστικά από τις πληγές. Όταν ο Ορέστης φτάνει στο σπίτι του και ανακαλύπτει την τραγωδία, ενημερώνει τις αρχές. Αυτά τα γεγονότα θα αποτελέσουν ένα από τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς που θα σοκάρουν τους θεατές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ