Η Γη Της Ελιάς – Τα νυχτοπερπατήματα του Μάνου ανάβουν νέες φωτιές

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μάνος θα κάνει μια αναπάντεχη γνωριμία στην Αθήνα. Οι εξελίξεις στον τέταρτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA θα αποκαλύψουν πώς, μετά από την απόφασή του να εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα, θα έρθει σε επαφή με μια νέα γυναίκα.

Η Γη Της Ελιάς – Τα νυχτοπερπατήματα του Μάνου ανάβουν νέες φωτιές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, ο Μάνος θα αφήσει την Αρεόπολη με ευχαρίστηση, επιδιώκοντας μια αλλαγή στη ζωή του και την ευκαιρία να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Αφού μετακομίσει, οι πρώτες μέρες στην Αθήνα θα είναι δύσκολες για τον Μάνο. Χωρίς παρέες και κοινωνική ζωή, θα περάσει πολλές ώρες μόνος του στο νέο του σπίτι. Θέλοντας να αλλάξει αυτήν την κατάσταση, αποφασίζει να επισκεφθεί ένα τοπικό μπαρ για να γνωρίσει κόσμο. Εκεί, θα καθίσει στην μπάρα και θα βρει την ευκαιρία να συνομιλήσει με μια γυναίκα που του δείχνει ενδιαφέρον.

Ο Μάνος, που είχε καιρό να νιώσει τέτοιου είδους συναισθήματα για μια άλλη γυναίκα, παίρνει την πρωτοβουλία να της μιλήσει. Η συνομιλία τους εξελίσσεται θετικά, και οι δυο τους ανταλλάσσουν τηλέφωνα, κανονίζοντας να συναντηθούν ξανά. Η σχέση τους, όμως, προκαλεί ερωτηματικά: μήπως αυτή η γνωριμία αποτελεί την αρχή μιας απιστίας απέναντι στη Μαρίνα; Ή μήπως ο Μάνος απλώς χρειάζεται μια νέα φιλία στην καινούργια του ζωή; Οι επόμενες εξελίξεις αναμένεται να δώσουν απαντήσεις, κρατώντας τους θεατές σε αγωνία για το τι θα συμβεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ