Η Γη Της Ελιάς – Τα ίχνη του Στέφανου σβήνουν – Η Αρετή σε αμόκ

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, που ξεκίνησε εχθές 22 Σεπτεμβρίου, μια σημαντική ανατροπή αφορά τον Στέφανο, γιο του Στάθη και της Αρετής. Ο Στέφανος ζει και εργάζεται στην Ισπανία, αλλά ξαφνικά χάνεται κάθε επικοινωνία μαζί του. Ούτε ο Στάθης, ούτε η Αρετή, ούτε καν η αδελφή του Βασιλική μπορούν να τον βρουν.

Η Γη Της Ελιάς – Τα ίχνη του Στέφανου σβήνουν – Η Αρετή σε αμόκ

Ο Στέφανος δεν απαντά στα τηλέφωνά τους, γεγονός που τους γεμίζει ανησυχία και προβληματισμό. Η αγωνία των γονιών του κορυφώνεται καθώς φοβούνται ότι κάτι κακό του έχει συμβεί ή ότι για κάποιο λόγο τους αποφεύγει. Στάθης και Αρετή βρίσκονται σε απόγνωση, αναρωτώμενοι αν ο γιος τους έχει πέσει θύμα κάποιας δυσάρεστης κατάστασης. Ο χρόνος περνά χωρίς καμία είδηση, γεγονός που κάνει την Αρετή να παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει άμεσα στην Ισπανία, με την ελπίδα να βρει απαντήσεις και να εντοπίσει τον Στέφανο.

Η αποστολή της είναι κρίσιμη, αλλά το ερώτημα παραμένει: θα καταφέρει να τον βρει και να μάθει τι έχει συμβεί; Παράλληλα, η Αρετή προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τη Βασιλική, αλλά το κάνει έμμεσα. Χρησιμοποιεί τον Παρασκευά, ζητώντας του να μιλήσει στη Βασιλική εκ μέρους της, επιδιώκοντας να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους. Η επιτυχία αυτού του σχεδίου δεν είναι σίγουρη, και όλοι αναρωτιούνται αν ο Παρασκευάς θα καταφέρει να ενώσει τις δύο γυναίκες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ