Η Γη Της Ελιάς – Τα αίματα ανάβουν – Ισμήνη – Σοφία σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο επόμενο επεισόδιο, η Σοφία και η Ισμήνη θα συγκρουστούν στο spa, με την Σοφία να συνεχίζει να δείχνει την επιθυμία της για τον Κωνσταντίνο. Η Ισμήνη, γεμάτη ανησυχία, υποψιάζεται την απιστία του συζύγου της με την γραμματέα του.

Η Γη Της Ελιάς – Τα αίματα ανάβουν – Ισμήνη – Σοφία σκοτώνονται

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/9, η Σοφία θα επιλέξει να επισκεφτεί το κέντρο αισθητικής της Ισμήνης και θα αφήσει υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο. Η Ισμήνη, εκνευρισμένη, θα νιώσει την πίεση, ενώ δίπλα της θα βρίσκεται η νέα τεχνίτρια νυχιών, η Παυλίνα. Η κατάσταση θα κλιμακωθεί, με τις δύο γυναίκες να επιδίδονται σε έναν έντονο καυγά, καταλήγοντας η Ισμήνη να διώξει τη Σοφία από το spa. Μετά από αυτό, η Ισμήνη, συναισθηματικά φορτισμένη, θα αναζητήσει παρηγοριά από τον Λυκούργο. Όμως, οι εξελίξεις δεν θα σταματήσουν εδώ.

Η Αφροδίτη θα σχεδιάσει μια στρατηγική για να επαναφέρει το ζευγάρι κοντά, ενώ ο Κωνσταντίνος θα αποφασίσει να απολύσει τη Σοφία. Μετά από κάποιο διάστημα, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος θα αρχίσουν να πλησιάζονται ξανά, με αμοιβαία μεταμέλεια για τις πράξεις τους. Οι εξελίξεις φέρνουν ανατροπές που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία και θα καθορίσουν την πορεία των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ