Η Γη Της Ελιάς – Συμμαχούν και τον αναγκάζουν να πληρώσει τα λάθη του

Η Γη Της Ελιάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς μια απρόσμενη συμμαχία διαμορφώνεται, καθώς δύο γυναίκες η Ασπασία και η Ξένια ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Δημοσθένη, ενός άντρα που φαίνεται πως έχει προκαλέσει χάος αγνοώντας τις επιπτώσεις των πράξεων του.

Η Γη Της Ελιάς – Συμμαχούν και τον αναγκάζουν να πληρώσει τα λάθη του

Η Ξένια, εγκυμονούσα με το παιδί του Δημοσθένη, βιώνει μια ανατριχιαστική στιγμή όταν κρατά το μωρό στην αγκαλιά της. Καταλαβαίνει ότι δεν επιθυμεί να το παραδώσει στον πατέρα του. Παρ’ όλο που έχει ήδη επικεντρώσει ο Δημοσθένης για τη φροντίδα του παιδιού, η Ξένια αποφασίζει να εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω της μια συμφωνία που είχαν καταρτίσει. Ο Δημοσθένης, αφού έχει ετοιμάσει όλα για τη νέα του ζωή ως πατέρας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον απρόσμενο χωρισμό.

Η αντίδρασή του είναι ένας συνδυασμός απογοήτευσης και απελπισίας, καθώς όλοι του γυρίζουν την πλάτη.
Ωστόσο, η Ασπασία, πρώην σύζυγος του Δημοσθένη, στέκεται στο πλευρό της Ξένιας. Εκφράζει ανοιχτά τη χαρά της για την απόφαση της Ξένιας να αναλάβει μόνη τη φροντίδα του παιδιού, κλείνοντας την πόρτα στον Δημοσθένη. Η αντίδραση του Δημοσθένη δεν αργεί να εκδηλωθεί, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στην γη της ελιάς. Η ανεβασμένη ένταση μεταξύ των χαρακτήρων υπόσχεται μια ανατρεπτική εξέλιξη και αφήνει το κοινό ανυπόμονο να δει πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους στα επερχόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ