Η Γη Της Ελιάς – Συμμαχούν και τελειώνουν τους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Αντιγόνη και η Αγγελική έχουν έρθει πολύ κοντά, γεγονός που την κάνει να υποψιάζεται ότι η κουνιάδα της σχεδιάζει κάτι. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται όταν η Πολυξένη της αποκαλύπτει μια πληροφορία, ωστόσο η Μαρίνα αποφασίζει να μην το αναφέρει στον Μάνο για να μην τον ανησυχήσει. Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη αποφεύγει τον Ισίδωρο, ενώ η Αγγελική πιέζει τον παππού της να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Αμαλία.

Η Γη Της Ελιάς – Συμμαχούν και τελειώνουν τους Βρεττάκους

Σταδιακά, δημιουργείται μια περίεργη συμμαχία μεταξύ της πρώην γυναίκας του Ισίδωρου και της κόρης του, την ώρα που ο Μάνος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Αμαλία. Παράλληλα, η Αριάδνη αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι διατηρεί κρυφό δεσμό με τον Κουράκο. Θέλει να το πει και στον Στάθη, αλλά ο Γιώργης δεν είναι έτοιμος για μια τέτοια συζήτηση. Την ίδια στιγμή, ο άντρας που παρουσιάστηκε ως Μάρκος Λάσκαρης, αλλά στην πραγματικότητα λέγεται Θάνος, έχει γίνει η σκιά της Αριάδνης, με σκοτεινές προθέσεις. Δεν έχει καταφέρει να τη βρει μόνη, γι’ αυτό συνεχίζει να την παρακολουθεί επίμονα.

Παράλληλα, οι φίλοι και συγγενείς του Στάθη παρατηρούν την κακή του διάθεση. Ο Στάθης ανοίγεται στον Λυκούργο, αποκαλύπτοντάς του ότι ο γάμος του με την Ιουλία έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Παρά το γεγονός ότι συμφώνησε να παραμείνουν στην Αθήνα εκείνη και το παιδί, νιώθει κάθε μέρα και πιο έντονα την απόσταση και την απογοήτευση που του προκαλεί αυτή η απόφαση. Στο μεταξύ, ο Θάνος συνεχίζει να ακολουθεί την Αριάδνη, παραμένοντας απειλητικά κοντά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ