Η Γη Της Ελιάς – Στον αέρα Το Μυστικό που Θα Ανατρέψει τις Ζωές τους

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ισίδωρος και η Αντιγόνη κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο θα αποκαλυφθεί στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς. Στην τρέχουσα σεζόν, ο Ισίδωρος ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας συνεχώς νέες δικαιολογίες για τα ταξίδια του. Αυτό κινεί τις υποψίες του Μάνου και της Μαρίνας, που αρχίζουν να ανησυχούν μήπως ο Ισίδωρος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η Γη Της Ελιάς – Στον αέρα Το Μυστικό που Θα Ανατρέψει τις Ζωές τους

Ο Ισίδωρος ταξιδεύει στο Λονδίνο για να ηρεμήσει την Αντιγόνη και να την αποτρέψει από το να επιστρέψει στη Μάνη. Μετά την υιοθεσία της Αγγελικής, η Αντιγόνη έφυγε από την Ελλάδα, καθώς δεν άντεχε να βλέπει το παιδί της να αποκαλεί τη Μαρίνα “μαμά”. Τώρα, όμως, μετανιώνει για την απόφασή της και θεωρεί πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Ο Ισίδωρος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση με τα δύο του παιδιά.

Από τη μία, προσπαθεί να αποτρέψει την Αντιγόνη από το να αποκαλύψει στην Αγγελική την αλήθεια για την ταυτότητά της, και από την άλλη, θέλει να προστατεύσει τον Μάνο από το να εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Στα επερχόμενα επεισόδια, το μυστικό αυτό θα αποκαλυφθεί, καθώς η Αντιγόνη αποφασίζει να επιστρέψει στη Μάνη για να διεκδικήσει την κόρη της, την Αγγελική. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές στις ζωές των χαρακτήρων, καθώς το παρελθόν θα έρθει στο προσκήνιο και οι ισορροπίες θα ανατραπούν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ