Η Γη Της Ελιάς – Στο στόχαστρο των παιδεραστών

Η Γη Της Ελιάς – Στον πολυαναμενόμενο 4ο κύκλο της σειράς, η δράση ξεδιπλώνεται με καταιγιστικές ανατροπές και η μικρή Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η Γη Της Ελιάς – Στο στόχαστρο των παιδεραστών

Η Νόρα, ψυχολόγος που υποδύεται η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, και ο αρραβωνιαστικός της Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), καταφθάνουν στην Αρεόπολη. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή στις επιχειρήσεις της οικογένειας Βρεττάκου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Μάνο να ξεκουραστεί. Το ζευγάρι ενσωματώνεται εύκολα στην κλειστή κοινωνία της Αρεόπολης και το σπίτι των Βρεττάκων τους υποδέχεται θερμά. Ωστόσο, η Νόρα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ενώ ο Μιχάλης γίνεται γρήγορα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, συχνάζοντας στην ταβέρνα του Χρήστου και στο καφενείο του Πότη, η Νόρα κρύβει σκοτεινά μυστικά.

Στην πραγματικότητα, ως παιδοψυχολόγος, συνεργάζεται με ένα διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Εκμεταλλευόμενη τη θέση της, πείθει τα παιδιά που παρακολουθεί να ποζάρουν γυμνά στο πλαίσιο της «θεραπείας» τους. Με αυτόν τον τρόπο, τροφοδοτεί τους συνεργάτες της με υλικό, χωρίς να εγείρει υποψίες.

Πώς θα αντιδράσουν οι κάτοικοι της Αρεόπολης όταν αποκαλυφθούν οι σκοτεινές πλευρές της προσωπικότητάς της; Θα καταφέρει ο Μιχάλης να κατανοήσει την πραγματική φύση της Νόρας πριν είναι πολύ αργά; Και πώς θα επηρεάσει η αποκάλυψη των μυστικών της την αδιάσπαστη κοινωνική ισορροπία της πόλης;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ