Η Γη Της Ελιάς – Στέλνει τελεσίγραφο στον Μέλλοντα γαμπρό του

Η Γη Της Ελιάς – Ο Δημοσθένης, γεμάτος ευτυχία από την επανασύνδεση της οικογένειάς του, αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή της μοναχοκόρης του, Ειρήνης, στην επιστροφή του στην Ασπασία. Επιθυμώντας να τη βλέπει χαρούμενη και ευτυχισμένη, αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν η Ειρήνη του ανακοινώνει πως είναι ζευγάρι με τον Παρασκευά και θέλει να τον παντρευτεί.

Η Γη Της Ελιάς – Στέλνει τελεσίγραφο στον Μέλλοντα γαμπρό του

Ο Δημοσθένης καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του για να συζητήσουν. Όπως κάθε στοργικός Μανιάτης πατέρας, νοιάζεται για την ευτυχία της κόρης του και θέλει να βεβαιωθεί ότι η σχέση τους είναι αληθινή. «Παρασκευά, έμαθα πως είσαι ζευγάρι με την κόρη μου, την Ειρήνη, το θησαυρό μου. Την αγαπάς;» τον ρωτά με σοβαρότητα. «Και βέβαια την αγαπώ την Ειρήνη, κύριε Δημοσθένη. Είμαι ευτυχισμένος μαζί της», απαντά με ειλικρίνεια ο νεαρός.

Χωρίς να χάνει χρόνο, ο Δημοσθένης του λέει: «Ε, τότε, τι περιμένετε και δεν παντρεύεστε, αφού αγαπιέστε; Όλα έτοιμα σας τα έχω για να ευτυχήσετε. Να αρραβωνιαστείτε τώρα και σε κάνα δυο μήνες να κάνουμε και το γάμο. Το κουβέντιασα με την Ειρήνη και συμφωνεί». Η άμεση αυτή πρόταση πανικοβάλλει τον Παρασκευά, που προσπαθεί να κερδίσει χρόνο: «Εγώ όμως δεν είμαι ακόμη έτοιμος για γάμο, κύριε Δημοσθένη. Τη θέλω την Ειρήνη, αλλά πρέπει πρώτα να τακτοποιηθώ κάπως, να έχω ένα κομπόδεμα στην άκρη, να γίνουν τα πράγματα σωστά και για μένα».

Ο Δημοσθένης παραμένει ανένδοτος: «Αγόρι μου, εσένα μόνο η ευτυχία της Ειρήνης πρέπει να σε νοιάζει, όλα τα άλλα άφησέ τα πάνω μου. Τίποτε δεν θα σας λείψει, αρκεί να κάνεις την κόρη μου ευτυχισμένη, μόνο αυτό ζητώ». Για να τον δελεάσει ακόμη περισσότερο, του κάνει δώρο ένα πανάκριβο τζιπ, το οποίο ο Παρασκευάς αρνείται να πάρει, αλλά μάταια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ