Η Γη Της Ελιάς – Σταμάτα να μας κάνεις ρεζίλι

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ισίδωρος Βρεττάκος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Η οικογένεια Βρεττάκου αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να γίνει αντικείμενο γελοιοποίησης σε ολόκληρη τη Μάνη.

Η Γη Της Ελιάς – Σταμάτα να μας κάνεις ρεζίλι

Ο λόγος για αυτόν τον κίνδυνο είναι το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό που συνέβη ανάμεσα στον Μάνο και έναν άγνωστο, και φτάνει γρήγορα στα αυτιά του Ισίδωρου. Μόλις ο Ισίδωρος επιστρέφει και μαθαίνει τα νέα, εξαγριώνεται άσχημα. Ο Μάνος, παρά τις προσπάθειες του Ισίδωρου, συνεχίζει να χρησιμοποιεί ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να χάνει τον έλεγχο και να ξεσπά σε όποιον βρεθεί μπροστά του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να έλθει σε επαφή με τον γιο του και να τον πείσει να σταματήσει αυτήν την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

“Έμαθα τι έγινε, δε θα μας κάνεις εσύ ρεζίλι”, του λέει με οργή. Ο Ισίδωρος ανησυχεί με τη σκέψη του ότι το όνομα της οικογένειας Βρεττάκου θα πέσει σε κακή φήμη στην κοινωνία της Μάνης. Εάν ο Μάνος δεν αλλάξει τη συμπεριφορά του, θα έχει ως αποτέλεσμα να θίξει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και την οικογένειά του. Ο Ισίδωρος, αποφασισμένος να αποτρέψει αυτήν την κατάσταση, επιδιώκει να καθοδηγήσει τον γιο του προς τον σωστό δρόμο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ