Η Γη Της Ελιάς – Στα χέρια Ορέστης – Κουράκος

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης αισθάνεται αδιαθεσία και η Δήμητρα τον πηγαίνει αμέσως στο ιατρείο. Όταν όμως ο Κουράκος μιλάει ανοιχτά στον Ορέστη για τη σχέση του με τη Δήμητρα, οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Η Γη Της Ελιάς – Στα χέρια Ορέστης – Κουράκος

Η Χάιδω μαθαίνει ότι ο Λυκούργος με τη Λουκία βγήκαν για φαγητό, ενώ την επόμενη μέρα, που συναντά την αντίζηλό της στον δρόμο, εκείνη της αφήνει υπονοούμενα. Όλοι στην οικογένεια Στεφανέα μαθαίνουν ότι ο Φίλιππος έριξε… μπουνιά στον λοχία και φοβούνται για τα επακόλουθα. Ανήσυχη, η Βασιλική ζητάει τη βοήθεια του Λυκούργου, αλλά οι προσπάθειές του να απαλλάξει τον Φίλιππο από τη φυλακή στον στρατό πέφτουν στο κενό…

Ο Ισίδωρος προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να πείσει την Αριάδνη να δεχτεί την Ιουλία, Της δίνει όμως το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων και της εξηγεί την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την οικογένεια. Η Ιουλία καταλαβαίνει πως η Αριάδνη έρχεται σιγά σιγά κοντά στην οικογένεια, ενώ παράλληλα η ίδια ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη, για να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στο σχολείο της Αγγελικής, ο Μάνος και η Μαρίνα τη μαλώνουν. Τελικά μαθαίνουν ότι έχει βάλει το χέρι της η Αμαλία, που την ξεσηκώνει.

Έτσι, ο Μάνος αποφασίζει να της μιλήσει και για πρώτη φορά έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί της. Η Ασπασία πηγαίνει στην Καλαμάτα και συναντά την Ξένια. Όταν μαθαίνει ποιο είναι το σχέδιο του Δημοσθένη, σοκάρεται. Οργισμένη του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει το παιδί της ερωμένης του και φεύγει από το σπίτι. Προκειμένου όμως να εξηγήσει το ανεξήγητα στην Ειρήνη, αναγκάζεται να την πει τη μισή αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ