Η Γη Της Ελιάς – Σπρώχνει την Βασιλική στον χωρισμό

Η Γη Της Ελιάς – Τα νέα επεισόδια στη σειρά φέρνουν συναρπαστικές στιγμές, καθώς η Αρετή ηγείται της εξέλιξης που οδηγεί στο διαζύγιο με τον Φίλιππο. Αυτή είναι η μόνη που απολαμβάνει τον χωρισμό τους. Αφού αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους, ο Φίλιππος, παρατηρώντας τη σύζυγό του, που δεν είναι επιεικής σχετικά με την Αριάδνη, επιλέγει να διακόψει τον δεσμό τους.

Η Γη Της Ελιάς – Σπρώχνει την Βασιλική στον χωρισμό

Η Βασιλική αποχωρεί από το σπίτι, καταφεύγοντας με το παιδί της στη μητέρα της, την Αρετή. Αυτή, με χαρά, επηρεάζει τη Βασιλική να επιλέξει το διαζύγιο χωρίς δεύτερη σκέψη. Παρότι η Βασιλική και ο Φίλιππος αγαπούν ακόμα ο ένας τον άλλον, ο εγωισμός τους εμποδίζει να δουν την κοινή τους αγάπη. Η σκέψη του διαζυγίου δεν τους περνά από το μυαλό. Ωστόσο, η Αρετή, με τον εγωιστικό της τρόπο, τους οδηγεί προς ένα διαζύγιο που δεν το επιθυμούν.

Παράλληλα, όλοι, με πρωτοπόρους την Χάιδω και τον Λουκούργο, επιχειρούν να επαναφέρουν τη σχέση τους. Ενώ η Χάιδω και ο Λουκούργος καταβάλλουν προσπάθειες, αναρωτιούνται αν ένας από τους δύο θα καταφέρει να διαλύσει τον πάγο και να επανασυνδεθούν, ή αν η Αρετή θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες της.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η αγωνία αυξάνεται, καθώς το μέλλον των ζευγαριών κρέμεται σε ένα εύθραυστο νήμα. Θα επανασυνδεθούν οι Βασιλική και Φίλιππος, ή θα επικυρωθεί η απόφαση της Αρετής; Αναμένονται ανατροπές και συγκινήσεις, καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ