Η Γη της Ελιάς spoiler: Ξεμυαλίζεται με την Αριάδνη και διαλύει τον γάμο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν φαίνεται να έχουν τέλος στη σειρά. Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Λυκούργος βρίσκει τον ανιψιό του, τον Χρήστο, να επιδίδεται σε φλερτ με μια άλλη γυναίκα, παρόλο που είναι σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τον γάμο του με την Αφροδίτη, μια γιατρό από την Αερόπολη.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ξεμυαλίζεται με την Αριάδνη και διαλύει τον γάμο

Ο Χρήστος, όπως έχουμε προηγουμένως αναφέρει, έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της όμορφης γιατρού από την Αερόπολη, της Αφροδίτης. Οι δυο τους ζουν έναν παθιασμένο έρωτα και έχουν αποφασίσει να παντρευτούν. Ωστόσο, όταν εμφανίζεται στη Μάνη η Αριάδνη, η χαμένη κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά για τον Χρήστο. Ο γοητευτικός ταβερνιάρης της Αερόπολης μπερδεύεται και επηρεάζεται από την παρουσία της Αριάδνης.

Η Αριάδνη ασκεί έναν μοναδικό μαγνητισμό πάνω στον Χρήστο, και αυτός δεν μπορεί να αποσπαστεί από το βλέμμα της. Ο θείος του Χρήστου, ο Λυκούργος, θα καταλάβει σταδιακά το ενδιαφέρον του ανιψιού του για την Αριάδνη, και αυτό θα τον φέρει σε αντίθεση με τον γάμο του ανιψιού του με τη γιατρίνα.

Μέχρι στιγμής, κανείς εκτός από τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει ο Λυκούργος σε αυτήν την κατάσταση. Ο χρόνος θα μας δείξει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ