Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Βυθίζεται στο απόλυτο κενό ο Αλέξης την κρατά φυλακισμένη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Μυρτάλης γράφεται άδοξα. Όλα ξεκινούν από τη βίαιη συμπεριφορά που υιοθετεί ο Αλέξης απέναντί της. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο μετά από όλα αυτά..

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Βυθίζεται στο απόλυτο κενό ο Αλέξης την κρατά φυλακισμένη

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της Μυρτάλης στην γη της ελιάς, ξεκινάει. Η ίδια έχει αντιληφθεί πως δίπλα της έχει ένα τέρας και κάνει τα πάντα, για να αποδράσει από αυτή τη φυλακή..

ο Αλέξης διαπιστώνει ότι η Μυρτάλη “φρενάρει” τα σχέδια της ταβέρνας, στην γη της ελιάς. Παρατηρώντας την μεγάλη αυτή αλλαγή, τρελαίνεται ακόμη περισσότερο.

Μπορεί η Μυρτάλη να ετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Ελβετία, όμως τα απανωτά της λάθη βάζουν τον Αλέξη σε υποψίες, στην γη της ελιάς. Η ίδια έχει αλλάξει στάση απέναντί του, είναι ψυχρή κι απόμακρη.

Αυτό το παρατηρεί ο Αλέξης, ο οποίος ενοχλείται πάρα πολύ από τη συμπεριφορά της. Η Μυρτάλη ανακοινώνει σε όλους ότι θα φύγει, αλλά τους ικετεύει να μη πουν κουβέντα σε κανέναν.

Η ίδια συνεννοείται με μια φίλη της στην Ελβετία και αναζητά σπίτι. Πίσω της, όμως, αφήνει στοιχεία, τα οποία ανακαλύπτει ο Αλέξης. Μόλις μαθαίνει τα ψέματά της, την αρπάζει και την χτυπά με δύναμη, φωνάζοντας πως δε γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα τον ξεγελάσει.

Η Μυρτάλη κλαίει και ζητάει συγγνώμη. Συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να φύγει στην Ελβετία, πως είναι εγκλωβισμένη. Τα βιαστικά λάθη της την “κάρφωσαν” και ο Αλέξης δεν έχει σκοπό να αφήσει την Μυρτάλη να κάνει βήμα χωρίς αυτόν, στην γη της ελιάς.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Οι μέρες περνούν, η Μυρτάλη βυθίζεται στο απόλυτο κενό και ο Αλέξης αρνείται να την αφήσει ελεύθερη. Το τέλος της πλησιάζει..

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια