Η Γη της Ελιάς spoiler: ΒΟΜΒΑ! Ο Φίλιππος πέφτει νεκρός!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στην νεα πλοκή, ο Φίλιππος θα βρεθεί αντιμέτωπος με κινδύνους που ποτέ δεν περίμενε. Μέχρι τώρα, ο Φίλιππος και η , Βασιλική, έχουν αποφύγει πολλές φορές απειλές και διάφορα ατυχήματα, που είχαν στόχο τον θάνατό τους.

Η Γη της Ελιάς spoiler: ΒΟΜΒΑ! Ο Φίλιππος πέφτει νεκρός!

Μια μέρα, ο Φίλιππος, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, βλέπει έναν μυστηριώδη άνδρα να τον επιτίθεται με πυροβολισμούς από μια τεράστια μηχανή. Καταφέρνει να διαφύγει την τελευταία στιγμή, αλλά η επίθεση αφήνει τον Φίλιππο σε σοκ. Επιστρέφοντας σπίτι, μαρτυρά το γεγονός στην οικογένειά του, και η Χάιδω, που είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση, καταρρέει. Ο Λυκούργος, απαιτεί να ενεργήσουν άμεσα και να ενημερώσουν την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση και συλλέγει πληροφορίες για τον μυστηριώδη εχθρό. Καθώς ο χρόνος περνά, η ανησυχία αυξάνεται, καθώς οι απειλές συνεχίζονται.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικο βίντεο:

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

mega spoilermega spoiler 22mega spoiler η γηSPOILERspoiler γη της ελιάςspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιάς mega spoiler -Γη της Ελιάς SpoilerΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaη γη της ελιάς mega spoilerΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerη γη της ελιας trailer - β κυκλοςτης Ελιάς