Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Τους ενημερώνουν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Κίμωνας φοβάται και δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή με αυτά τα κυκλώματα. Πιστεύει πως αργά ή γρήγορα θα γίνει κάτι κακό και οι φόβοι του σύντομα επιβεβαιώνονται. Όλα αρχίζουν όταν ο νεαρός ανακοινώνει στον πατέρα του ότι πρόκειται να παντρευτεί τη Δήμητρα καθώς και ότι θα παρατήσει τη δουλειά του. Φυσικά, όλα αυτά δεν αρέσουν στον Δημοσθένη, ο οποίος συγκρούεται μαζί του.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Τους ενημερώνουν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός

Κάποια στιγμή, δύο μέλη του αντίπαλου κυκλώματος ναρκωτικών, εισβάλλουν στο σπίτι των Καπερνάρων όπου βρίσκονται ο Δημοσθένης και ο Κίμωνας. Μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον γιο του εν ψυχρώ και φεύγουν. Ο νεαρός πέφτει στο έδαφος και ο Δημοσθένης τον μεταφέρει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Κίμωνας δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια Καπερνάρου περνάει δραματικές στιγμές, ενώ και η Δήμητρα δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του. Ο Δημοσθένης, για να δικαιολογήσει το δυσάρεστο συμβάν, ισχυρίζεται ότι ο Κίμωνας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Όσο οι ώρες περνούν, η κατάσταση της υγείας του νεαρού άντρα επιδεινώνεται ραγδαία και δεν υπάρχει πια καμία ελπίδα.

Οι γιατροί ενημερώνουν τους γονείς του ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός και τους συμβουλεύουν να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα και να δωρίσουν τα όργανά του. Έκτοτε, φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται με όποιον τρόπο μπορούν στην οικογένεια, ενώ η Δήμητρα είναι ράκος. Ωστόσο, η ίδια ζητάει από τον Γιώργη να κάνει έρευνα για την υπόθεση, καθώς είναι σίγουρη πως ο Κίμωνας δεν θα έβαζε τέλος στη ζωή του, αφού σχεδίαζαν να παντρευτούν, και πως κάτι άλλο συνέβη τη μοιραία εκείνη μέρα.

Ο Δημοσθένης, βασανισμένος από τύψεις και ενοχές, παραδέχεται στον Κωνσταντίνο ότι ο Κεφάλας κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του γιου του και πως δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση.

Και σαν να μη φτάνουν αυτό, ο Δημοσθένης έχει να αντιμετωπίσει και τον Γιώργη, ο οποίος ανά τακτά διαστήματα πηγαίνει από το σπίτι του και κάνει ερωτήσεις, θέλοντας να διαλευκάνει όσο πιο άμεσα γίνεται την υπόθεση.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια