Η Γη της Ελιάς spoiler: Το ύπουλο σχέδιο του Αλέξη φέρνει την καταστροφή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι μέρες περνούν και μοιάζουν με αιώνα για τον πρωταγωνιστή. Ο Αλέξης είναι στην ψυχιατρική κλινική της Αθήνας και καθημερινά ψάχνει το σχέδιο που θα τον στείλει πίσω, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το ύπουλο σχέδιο του Αλέξη φέρνει την καταστροφή

Νιώθει ότι παραλύει, ότι δεν αντέχει άλλο κλεισμένος. Η αγωγή που του δίνεται είναι ανυπόφορη και τον κάνει να χάνει το μυαλό του. Λυγίζει και ξεσπάει καθημερινά, ψάχνοντας τη λύση στο πρόβλημά του.

Η εμμονή του για την Μυρτάλη, παραμένει. Όσο βρίσκεται μακριά της, τρελαίνεται. Θέλει να πάει να την βρει, θέλει να την κάνει δική του. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει τακτική, με τον εφιάλτη να ξεκινάει…

Κι όμως, με βάση το σχέδιο του, ο Αλέξης φέρεται απόλυτα φυσιολογικά, στην γη της ελιάς. Ξεγελάει τους γιατρούς, αλλά και τους ασθενείς της κλινικής. Δείχνει το καλό του πρόσωπο, είναι ευγενικός, λογικός σε πολλές κινήσεις του.

Δείχνει μετανιωμένος και φαίνεται να έχει αναγνωρίσει τα λάθη του. Σύντομα, οι γιατροί της κλινικής θα αντιληφθούν ψευδώς πως ο Αλέξης είναι μια χαρά. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όλα έγιναν λόγω του μεγάλου του έρωτα για την Μυρτάλη.

Έτσι, το εξιτήριο είναι γεγονός. Ο Αλέξης, ευτυχισμένος που πέτυχε το κόλπο του, επιστρέφει στη Μάνη. Εκεί, τον υποδέχεται η μητέρα του, η οποία έχει ειδοποιήσει την Μυρτάλη για την επιστροφή του.

Ο Αλέξης συνεχίζει να δείχνει το καλό και γλυκό του πρόσωπο. Όλα αυτά, μέχρι η εμμονή του να τον κυριεύσει ξανά. Η ζωή της Μυρτάλης κινδυνεύει ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler