Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το τετ α τετ Κουράκου – Ιουλίας και η κακοποίηση παιδιού

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ιουλία και Κουράκος συναντιούνται τυχαία και τα αίματα ανάμεσα στους δύο ήρωες δεν θα αργήσουν να ανάψουν.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το τετ α τετ Κουράκου – Ιουλίας και η κακοποίηση παιδιού

Η Ιουλία, χαρούμενη για τη σχέση του με την Ευτυχία, θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει για το νέο του ειδύλλιο. Μάλιστα, δε θα διστάσει να δείξει τη χαρά της, συγχαίροντας τον Γιώργη, για το επόμενό του βήμα. Η αντίδρασή του όμως δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς. Ο Κουράκος ζητά από την Ιουλία να κλείσει το στόμα της και να μη πει τίποτα σε κανέναν.

Μάλιστα, της λέει πως δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη της για την προσωπική του ζωή και πως καλό θα ήταν να σωπάσει και να φύγει από κοντά του.

Μία νέα ιστορία έρχεται στο φως, για να καθηλώσει. Μία οικογένεια θα κατηγορηθεί για κακοποίηση και όλα θα ανατραπούν. Ποιος μπλέκεται σε αυτή την υπόθεση και τι αλλάζει στα επόμενα επεισόδια; Ένας άνδρας, ετών 70, πλησιάζει τον Λυκούργο και του ζητά μια μεγάλη χάρη: Να τον βοηθήσει να κλείσει τον γαμπρό του στη φυλακή. Όταν ο Λυκούργος τον ρωτά τον λόγο, εκείνος του αποκαλύπτει μια μεγάλη του υποψία.

“Νομίζω πως ο γαμπρός μου παρενοχλεί την εγγονή μου.. Θέλω να το ερευνήσεις Λυκούργο, σε παρακαλώ”, του λέει χαρακτηριστικά. Ο Λυκούργος μένει άναυδος με όσα ακούει. Ο Λυκούργος μένει άναυδος με όσα ακούει. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο στη Μάνη; Πώς γίνεται ένα μικρό κοριτσάκι να δέχεται κακοποίηση και να μη κάνει κανείς τίποτα;

Οι μέρες περνούν και ο δικηγόρος δέχεται να αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, πραγματοποιεί και μια επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα..

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler