Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Εύας και η κρίσιμη ανακοίνωση του γιατρού

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μπορεί όλοι να περίμεναν πως η Εύα θα μείνει πίσω, για να εκδικηθεί τον Δημοσθένη, όμως η ίδια θα ζητήσει να φύγει μακριά από τον τόπο που πληγώθηκε τόσο πολύ. Κανείς δε θα είναι σε θέση να τη βοηθήσει πραγματικά..

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Εύας και η κρίσιμη ανακοίνωση του γιατρού

Ο γιατρός που έχει αναλάβει τον Λυκούργο, προετοιμάζει την οικογένειά του για τα χειρότερα. Οι πάντες ψάχνουν απεγνωσμένα δότη για να σωθεί, αλλά η κατάσταση παραμένει δύσκολη….

Όπως θα δούμε προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο ήρωας θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από μια έντονη αδιαθεσία που θα έχει. Οι εξετάσεις μάλιστα στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι. Ο Λυκούργος χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση…

Μία ακόμη μεγάλη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές. Η Εύα Δήμα, όπως φαίνεται, δε θα συνεχίσει στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Ο χαρακτήρας της θα μας αποχαιρετήσει, μετά τον θάνατο του Άρη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η κατάσταση του Λυκούργου θα επιδεινωθεί ραγδαία, με τους γιατρούς να ενημερώνουν τον ίδιο και τους οικείους του ότι χρειάζεται να βρεθεί άμεσα συμβατός δότης.

Την ίδια στιγμή, ο γιατρός που έχει αναλάβει προσωπικά τον Λυκούργο, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, ανακοινώνει στην Ισμήνη και την Χάιδω τα δυσάρεστα για την κατάσταση του λέγοντας πως είναι αρκετά κρίσιμη. Και οι δυο γυναίκες ελπίζουν σε ένα θαύμα….

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια