Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το στοπ του Κουράκου και το μυστήριο του Ανδρέα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Γιώργης Κουράκος, βάζει φρένο στην Δήμητρα, σχετικά με τις έρευνες στο σπίτι του Δημοσθένη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Πως θα αντιδράσει η νεαρή αστυνομικός με αυτή του την απόφαση; Από την άλλη το αμαρτωλό παρελθόν του Ανδρέα έρχεται σιγά σιγά στο φως. Όλα βγαίνουν στην επιφάνεια και η Αρετή θα βρεθεί ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον αγαπητικό της.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το στοπ του Κουράκου και το μυστήριο του Ανδρέα

Πολύ σύντομα, οι κρυφές έρευνες της Δήμητρας στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου θα σταματήσουν μετά από απαίτηση του Κουράκου, ο οποίος θα της δώσει εντολή να σταματήσει ότι κάνει. Συγκεκριμένα, θα δούμε τη Δήμητρα να καταφέρνει να ξεφύγει για ακόμα μια φορά από το σπίτι του Δημοσθένη, ωστόσο χτυπάει άσχημα το χέρι της. Ο Κουράκος μαθαίνει τι έχει γίνει και της απαγορεύει ρητά να μπει ξανά στο σπίτι του Καπερνάρου, όντας πραγματικά οργισμένος.

Την ίδια στιγμή θα δούμε πολλά στοιχεία να βγαίνουν στο φως, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να βρεθεί στο στόχαστρο και πάλι. Τι στοιχεία είναι αυτά και πόσο θα επηρεάσουν τις Αρχές; Θα αλλάξει άραγε γνώμη ο Κουράκος μετά από όλα αυτά, στην σειρά, αφήνοντας την Δήμητρα να συνεχίσει κανονικά τις έρευνές; Στο νέο θέμα μας. Ο Ανδρέας έχει ένα βαρύ παρελθόν που τον στοιχειώνει. Είναι παντρεμένος και η αποκάλυψη αυτή μόλις γίνει γνωστή αναμένεται να σοκάρει τους πάντες στην Αερόπολη. Ο πρώτος που θα μάθει την αλήθεια θα είναι ο Πότης και ως γνωστός κουτσομπόλης δεν θα μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Όπως θα δούμε λοιπόν και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, ο ίδιος θα μιλήσει στην Άννα για όλα όσα ξέρει με την Άννα να μένει άφωνη ακούγοντας τον. Η ίδια ψοφάει να δει μάλιστα και την αντίδραση της Αρετή μόλις μάθει όλη την αλήθεια για τον αγαπητικό της. Ποια θα είναι άραγε; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως δεν θα μείνει και με τα χέρια σταυρωμένα….Το παρελθόν του Ανδρέα έρχεται στο φως προκαλώντας μεγάλες αναταραχές!

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler