Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Το μυστικό της Αρετής στα αυτιά του Πότη! Η μάχη ξεκινά

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Όλα θα ξεκινήσουν, όταν η Ασπασία θα βάλει χέρι στην περιουσία του Δημοσθένη, για να βοηθήσει την Αρετή. Η Αρετή θα ζητήσει χρήματα από την Ασπασία, με σκοπό να βοηθήσει τον Θανάση, ο Πότης και η Αρετή θα έρθουν σύντομα αντιμέτωποι. Πώς θα γίνει αυτό; Μα, φυσικά, δεν γίνεται να ξεφύγει κάτι από τον κουτσομπόλη του χωριού! Η Αρετή και η Ασπασία παλεύουν να κρατήσουν ένα δυνατό μυστικό, δίχως αποτέλεσμα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Το μυστικό της Αρετής στα αυτιά του Πότη! Η μάχη ξεκινά

Πράγματι, ο Θανάσης έχει κλέψει την καρδιά της Αρετής κι εκείνη θολωμένη δε δίνει σημασία σε τίποτα και κανέναν. Ικετεύει την Ασπασία να της δώσει λεφτά, για να βοηθήσει οικονομικά τον αγαπημένο της. Έτσι, η Ασπασία κλέβει απροκάλυπτα τον Δημοσθένη για χάρη της Αρετής. Το νέο αυτό γίνεται γνωστό από τον Πότη, ο οποίος κρατιέται για να μην αποκαλύψει την αλήθεια! Ο Θανάσης κλέψει την Αρετή και όλοι σιωπούν!

Η Ασπασία, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα, ικετεύει τον Πότη να μην πει τίποτα για την Αρετή. Θα την ακούσει αυτή τη φορά ή θα κάνει πάλι του κεφαλιού του, ανάβοντας νέες φωτιές στην Αρεόπολη;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler