Η Γη της Ελιάς spoiler: Το δείγμα DNA φέρνει πίσω το σπλάχνο της

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Mega, αφού η Ιουλία θα μάθει ότι η κόρη της είναι ζωντανή. Η Ιουλία βρίσκεται στο σπίτι της μια μέρα, παρακολουθώντας τηλεόραση, όταν ένα ρεπορτάζ αναφέρει την ανακάλυψη ενός γιατρού που πέθανε και εμπλέκονταν σε παράνομες υιοθεσίες.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το δείγμα DNA φέρνει πίσω το σπλάχνο της

Ο γιατρός αυτός όμως είχε παίξει κρίσιμο ρόλο στη ζωή της, καθώς κατά τη διάρκεια ενός τραγικού συμβάντος όταν ήταν έγκυος και είχε τρακάρει με τη μηχανή της, της είχε ανακοινώσει ότι το παιδί της είχε χαθεί.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, η Ιουλία συζητά με την Αφροδίτη και αποφασίζει να ψάξει την κόρη της, χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα που επιτρέπει επικοινωνία και αποστολή δείγματος DNA. Αυτή η εξέλιξη σοκάρει την Ιουλία, αλλά και τον Στάθη, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος του ανατρέπεται.

Ο Στάθης, παρόλο που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, αποφασίζει να κινηθεί ουρανό και γη προκειμένου να βρει την κόρη της Ιουλίας. Η αποφασιστικότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και θα σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στην πλοκή της σειράς.

Και με την Ιουλία αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την κόρη της, και τον Στάθη να τη στηρίζει, οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις και ανατροπές στην πορεία τους.Η αναζήτηση για την κόρη της Ιουλίας θα αποκαλύψει μυστικά και αλήθειες που θα επηρεάσουν όχι μόνο τις ζωές των χαρακτήρων αλλά και τον κόσμο γύρω τους.

Καθώς η αγωνία αυξάνεται, οι θεατές παρακολουθούν με ανυπομονησία την εξέλιξη της ιστορίας και το πώς αυτή η αποκάλυψη θα επηρεάσει τους χαρακτήρες και την πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

η γη της ελιάς mega spoilerη γη της ελιας mega tvΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerη γη της ελιας trailer - γ κυκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερ