Η Γη της Ελιάς spoiler: Τίτλοι τέλους για Μαρίνα – Μάνο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Πολύ δύσκολες και ανατρεπτικές στιγμές περιμένουν τον Μάνο και τη Μαρίνα στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Η αφορμή για αυτήν την κρίση στον γάμο τους βρίσκεται στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που βρήκε η Μαρίνα στο κινητό του Μάνου.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τίτλοι τέλους για Μαρίνα – Μάνο

Αντιμετωπίζοντας την προδοσία, η Μαρίνα αποχώρησε από το κοινό τους σπίτι, αποφασισμένη να θέσει τέλος στη σχέση τους, ακόμη κι αν ο Μάνος προσπαθεί απεγνωσμένα να την πείσει να αλλάξει γνώμη. Καθώς ο Μάνος προσπαθεί να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση, βρίσκει καταφύγιο στο καφενείο του Πότη, όπου τυχαία συναντά την Αφροδίτη. Καθώς συζητούν για ώρες, ο Μάνος εκπλήσσεται από το πόσα κοινά έχει με τη γιατρίνα.

Παράλληλα, η Άννα και η Βασιλική παρατηρούν ύποπτη συμπεριφορά ανάμεσα στον Μάνο και την Αφροδίτη και ενημερώνουν αμέσως τη Μαρίνα, η οποία γίνεται ακόμη πιο έξαλλη καθώς μαθαίνει τα νέα αυτά.Σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, η Αφροδίτη προσκαλεί τον Μάνο στο σπίτι της, ώστε να συζητήσουν χωρίς παρεμβάσεις και αδιάκριτα βλέμματα. Ο Μάνος δέχεται την πρόσκληση.

Ωστόσο, το βράδυ εκείνο, η Αρετή εντοπίζει την Αφροδίτη να εισβάλλει στο σπίτι της γιατρίνας και ενημερώνει τη Μαρίνα για αυτό που είδε. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι η Αφροδίτη έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Μάνου, καθώς και ότι αυτή η ανακάλυψη θα οδηγήσει στον διαλυμένο γάμο τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ