Η Γη Της Ελιάς spoiler: Θα συμφιλιωθούν άραγε Στάθης και Κουράκος; Ο κόσμος διχάζεται

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μία πολύ όμορφη συνέντευξη έδωσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης στην εκπομπή Ελένη. Ο ηθοποιός μίλησε για όσα ακολουθούν στην γη της ελιάς, για τη σχέση που θα αναπτύξει ο Κουράκος με την Ιουλία, αλλά και για την στάση που θα κρατήσει ο Στάθης.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Θα συμφιλιωθούν άραγε Στάθης και Κουράκος; Ο κόσμος διχάζεται

Ο Πασχάλης Τσαρούχας εισέβαλε στο πλάνο και αγκάλιασε τον συνεργάτη του, με την Ελένη Μενεγάκη να του κάνει επίσης ερωτήσεις για τη συνέχεια της σειράς. Οι δύο ηθοποιοί χάρισαν ένα μοναδικό πλάνο, καθώς ήταν αγκαλιασμένοι και πολύ φιλικοί. Κάτι που θα αργήσουν να δουν οι τηλεθεατές, ή ίσως δε θα δουν καθόλου.

Πράγματι, όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε εάν ο Κουράκος και ο Στάθης θα συμφιλιωθούν κάποια στιγμή, στην γη της ελιάς. Ο Πασχάλης Τσαρούχας απάντησε πως πρέπει να τα περιμένουμε όλα από την Βάνα Δημητρίου.

Όπως και να έχει, οι δυο τους θα μας χαρίσουν εκρηκτικές σκηνές, στα επόμενα επεισόδια. Μία συνάντησή τους στη Μάνη θα είναι αρκετή για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Η Ιουλία θα βρίσκεται στη μέση, εξηγώντας στον Στάθη πως δε θα γυρίσει κοντά του, πως η σχέση τους έληξε οριστικά.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε για τα σχόλια που δέχεται από τους τηλεθεατές, σχετικά με τον ρόλο του, αλλά και με τη σχέση του Κουράκου με την Ιουλία. Πράγματι, ο κόσμος τον φωνάζει Γιώργη στο δρόμο και αρκετοί τηλεθεατές του ζητούν να αφήσει την Ιουλία μαζί με τον Στάθη.

Στον Κουράκο άρεσε πάρα πολύ η Ιουλία, ένιωσε γοητευμένος και έκανε τα πάντα για να την διεκδικήσει. Ο λόγος που επιμένει, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μαρτίδη, είναι το έντονο πάθος που νιώθει για εκείνη. Μέχρι η Ιουλία να πει το μεγάλο ΝΑΙ, θα γίνουν αρκετές προτάσεις γάμου…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler