Η Γη της Ελιάς spoiler: Σοκ στη Μάνη απαγάγουν το παιδί της Ισμήνης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Όλη η Μάνη βρίσκεται στο πόδι. Μία απαγωγή θα συγκλονίσει την μικρή αυτή κοινωνία, με αποτέλεσμα ο Λυκούργος να χάνει το μυαλό του στην γη της ελιάς. Η κόρη του τον επισκέφτηκε πρόσφατα, μαζί με το μωρό της.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σοκ στη Μάνη απαγάγουν το παιδί της Ισμήνης

Ο Λυκούργος άνοιξε την αγκαλιά του και συμπαραστάθηκε στο παιδί του, το οποίο και σπάραξε στα χέρια του. Η κατάσταση με τον Σάββα, τον σύζυγό της, πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Η Ισμήνη πήρε την κόρη της και τον εγκατέλειψε, επιστρέφοντας στον τόπο της. Όλα κυλούν όμορφα, με την Μυρτάλη να βοηθάει τη νεαρή ηρωίδα να φτιάξει ξανά τη ζωή της από την αρχή. Ένα αναπάντεχο γεγονός, όμως, θα ταράξει ξανά τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η Ισμήνη αφήνει το παιδί της στην Μέλπω, με σκοπό να κάνει μία βόλτα με τον πατέρα της στην κωμόπολη. Στην επιστροφή, βλέπουν την Μέλπω δεμένη και το μωρό να λείπει! Όλοι ψάχνουν παντού, με τον τρόμο να τους έχει κυριεύσει.

Το μυαλό της Ισμήνης πηγαίνει στον Σάββα. Άλλωστε, εκείνος είχε απειλήσει πρόσφατα τον Λυκούργο πως δε θα αφήσει να περάσει έτσι εύκολα αυτό που έκανε η κόρη του. Θα διεκδικήσει το παιδί, με κάθε κόστος.

Ο Σάββας επισκέπτεται την Μάνη, καθώς θεωρείται ένοχος. Μόνο που αυτός δεν σχετίζεται με την απαγωγή, με αποτέλεσμα ο Λυκούργος και η Ισμήνη να καταρρέουν, στην γη της ελιάς.

Ποιος έχει πάρει το μωρό της Ισμήνης και τί θέλει να πετύχει με αυτό; Όσο όλη η Μάνη είναι στο πόδι κι ερευνά, ο Σάββας απειλεί πως, όταν βρεθεί το μωρό, θα πάρει την κηδεμονία…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια