Η Γη της Ελιάς spoiler: ΣΟΚ με την σχέση Στάθη και Εύας! Αυτός κάνει την αποκάλυψη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης και η Εύα ζουν τον έρωτά τους, από τα πρώτα, κιόλας, λεπτά της γνωριμίας τους. Η χημεία φαίνεται από την πρώτη τους γνωριμία. Η Εύα έρχεται στη Μάνη για να επενδύσει πάνω στα χωράφια που κληρονόμησε από την γιαγιά της. Ο Στάθης δέχεται να την ξεναγήσει, με τις βόλτες πάνω στη μηχανή να ξεκινούν. Ένα πρόσωπο κλειδί όμως θα καρφώσει το νέο αυτό ζευγάρι!

Η Γη της Ελιάς spoiler: ΣΟΚ με την σχέση Στάθη και Εύας! Αυτός κάνει την αποκάλυψη

Εκείνη, γοητευμένη από τον Καπερνάρο, αποφασίζει να παραδοθεί σε αυτόν τον έρωτα. Ο Στάθης, αποφασισμένος να ξεπεράσει οριστικά την Ιουλία και να ξεφύγει από τον γάμο του με την Αρετή, δένεται συναισθηματικά μαζί της. Μάλιστα, δε θα διστάσει να της ζητήσει να κυκλοφορούν στη Μάνη, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο κλειδί να τους πιάνει στα πράσα!

Ένα σύντομο γεύμα τους σε μία ταβέρνα, θα τραβήξει τα βλέμματα. Η Μαρίνα θα δει τον Στάθη και την Εύα μαζί, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί. Αμέσως, θα τρέξει στην Βασιλική, ενημερώνοντάς τη πως ο πατέρας της βγαίνει με μία άλλη γυναίκα.

Έτσι, λοιπόν, από την Μαρίνα θα ξεκινήσουν τα πρώτα ψιθυριτά, με τη σχέση αυτή να γίνεται γνωστή σε όλους. Πώς θα αντιδράσει η Αρετή όταν το μάθει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler