Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Σε σοκ η Χάιδω – Ειρήνη και Φίλιππος είναι τελικά αδέρφια

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Όλα ξεκινούν με τον ερχομό της Ειρήνης φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Η κόρη της Ασπασίας είναι αποφασισμένη να τα καταστρέψει όλα βάζοντας στο στόχαστρό της πρώτα τον Φίλιππο, τον οποίο θέλει απεγνωσμένα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Σε σοκ η Χάιδω – Ειρήνη και Φίλιππος είναι τελικά αδέρφια

Μία αποκάλυψη έρχεται στην επιφάνεια κι η Χάιδω καταρρέει στη «Γη της Ελιάς» όταν το μαθαίνει. Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η Ασπασία με την οποία θα συνάψει μία συμφωνία για να μην έρθει πανικός.

Η Ειρήνη θα φτάσει στα άκρα για να τον κάνει δικό της. Μία αποκάλυψη, όμως, έρχεται να σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό. Η Ασπασία αρχίζει να έχει υποψίες ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη, αλλά του Πέτρου, κι έτσι αποφασίζει να στείλει κρυφά δείγμα DNA της Ειρήνης και του Φίλιππου, με τη βοήθεια της Χάιδως.

Η Ασπασία τρέμει στην ιδέα ότι ο Δημοσθένης θα μάθει την αλήθεια, αφού τότε θα έρθει το τέλος της. Αντιθέτως, η Χάιδω αποφασίζει να το εκμυστηρευτεί στον Λυκούργο προκειμένου να ζητήσει τη γνώμη του.

Όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα, οι δύο γυναίκες παθαίνουν σοκ, αφού αποδεικνύεται ότι η Ειρήνη κι ο Φίλιππος είναι αδέρφια. Τότε, η Χάιδω κι η Ασπασία κάνουν μία μυστική συμφωνία στη «Γη της Ελιάς» προκειμένου να μην αποκαλύψουν ποτέ αυτό που έμαθαν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια