Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Σε πανικό η Μαργαρίτα – Ο Αλέξης εξαφανίζεται

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Όλοι είναι σε τεράστιο πανικό. Ο Αλέξης έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικός, από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Μαργαρίτα τον αναζητά παντού, δίχως αποτέλεσμα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Σε πανικό η Μαργαρίτα – Ο Αλέξης εξαφανίζεται

Συναγερμός χτυπά στη Μάνη! Ο Αλέξης αγνοείται και η Μαργαρίτα φρικάρει, στην γη της ελιάς.. Από τη μία στιγμή στην άλλη, τα ίχνη του πρωταγωνιστή χάνονται και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται και εάν είναι καλά.

Που βρίσκεται ο πρωταγωνιστής και τι του συμβαίνει; Για ακόμη μια φορά για όλα φταίει η Μυρτάλη! Έχοντας παραδεχτεί τον εθισμό της στο να ασκεί βία στους άλλους, κλειδώνει τον Αλέξη σε ένα σπίτι στο βουνό και ξεκινά να τον βασανίζει.

Του αναφέρει πως θα τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε παλιά, θα τον κάνει να αισθανθεί όπως ένιωσε και η ίδια ως θύμα απαγωγής, μέσα σε ένα σπίτι. Με ένα όπλο, τον απειλεί να κουνιέται, να κάθεται, να είναι ο δούλος της.

Ο Χρήστος, στο μεταξύ, δείχνει πανικόβλητος με την ταβέρνα. Ο Αλέξης αγνοείται και κανείς δε μπορεί να τον εντοπίσει, καθώς η Μυρτάλη έχει πάρει το κινητό του, στην γη της ελιάς. Πώς θα εξελιχθεί αυτό το επικίνδυνο “θρίλερ”;

Όσο η Μυρτάλη τον έχει κλειδωμένο, εμφανίζεται κανονικά στην Αρεόπολη, για να μη κινήσει υποψίες. Βέβαια, η Μαργαρίτα βλέπει στο βλέμμα της την ενοχή και τρέμει στην ιδέα πως η γυναίκα αυτή έκανε κακό στον γιο της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια