Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πουλάει τις μετοχές της σε Μάνο και Ισίδωρο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρία, αλλά η γυναίκα δεν απαντάει στο κινητό της. Το γεγονός αυτό την ανησυχεί ιδιαίτερα και τρομοκρατημένη ότι κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί φεύγει αμέσως για το Σούνιο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πουλάει τις μετοχές της σε Μάνο και Ισίδωρο

Φτάνοντας εκεί, βρίσκει τη Μαρία, αλλά μια ξαφνική διακοπή ρεύματος στο σπίτι προβληματίζει ιδιαίτερα την Αθηνά. Μάλιστα, η γυναίκα ανακαλύπτει διάφορα για τη μητέρα της και επικρατεί μεγάλη ένταση ανάμεσά τους, καθώς η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα.

Το γεγονός αυτό ενοχλεί την Αθηνά, η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Πίσω στην Αρεόπολη τώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που περιμένουν, ενώ η Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να δείξει ξανά τη δυσαρέσκειά της που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Την επόμενη μέρα, η Μυρτάλη παίρνει την απόφαση και πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και στον Ισίδωρο. Στη συνέχεια, οι δύο άντρες ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία θέλει να αγοράσει κρυφά μόνο το 10% από αυτές.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαρίνα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Μυρτάλη ώστε να μη φύγει για την Ελβετία. Όμως, η κοπέλα επιμένει και της ξεκαθαρίζει πως έχει ανάγκη να κάνει μια νέα αρχή μακριά απ’ όλους.

Έπειτα από τη συνάντησή τους, η Μυρτάλη επιστρέφει στο σπίτι και εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα να τη χτυπάει για πρώτη φορά! Η κοπέλα, μετά τον ξυλοδαρμό της, είναι ιδιαίτερα τρομοκρατημέ νη και σοκαρισμένη. Μάλιστα, αποφασίζει να επισπεύσει τις διαδικασίες και να μετακομίσει άμεσα στο εξωτερικό.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια