Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Πληρώνει για όλα τα κακά που έχει κάνει με τον πιο σκληρό τρόπο

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Το σοκ από τη δολοφονία του γιου του είναι τεράστιο για όλους. Η Ασπασία βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει τα μυαλά της, ενώ ο Δημοσθένης αναγκάζεται να ζήσει με τις ενοχές των πράξεών του. Οι γιατροί ανακοινώνουν ότι ο Κίμωνας δεν έχει καμία ελπίδα και με βαριά καρδιά οι γονείς του αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανά του.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Πληρώνει για όλα τα κακά που έχει κάνει με τον πιο σκληρό τρόπο

Ο Δημοσθένης αναγκάζεται να πληρώσει για όλα τα κακά που έχει κάνει, με τον πιο σκληρό τρόπο. Ωστόσο, αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια στη σειρά, είναι κάτι που κανείς δεν θα περίμενε.

Η Δήμητρα όσο και η Αρετή, μαζί με τον Στάθη, φτάνουν στο νοσοκομείο για να προσφέρουν την υποστήριξή τους. Ωστόσο, μέσα σε αυτές τις δραματικές στιγμές, υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα.

Πώς θα αντιδράσει ο Δημοσθένης σε αυτό το περιστατικό; Καλύπτοντας τους δολοφόνους του γιου του. Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη και αντ’ αυτού έρχεται με την ιστορία ότι ο γιος του αυτοκτόνησε.

Φυσικά, αυτό κάνει τα πράγματα μόνο χειρότερα για εκείνον, καθώς μένει να αντιμετωπίσει τις ενοχές και τη θλίψη που έχασε τον γιο του. Η ιστορία παίρνει μια δραματική τροπή καθώς ο Δημοσθένης ξέρει ότι αυτός ευθύνεται για ότι συνέβη…

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς 2ος ΚύκλοςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια