Η Γη της ελιάς spoiler: Παράνομος τζόγος στέλνει την Μαρία στη φυλακή

Η Γη της ελιάς spoiler: Το τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς» αποκάλυψε τι απέγινε η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της. Η Αθηνά στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου την αναζητούσε αγωνιωδώς και ανησυχούσε για τη συμπεριφορά της μητέρας της.

Η Γη της ελιάς spoiler: Παράνομος τζόγος στέλνει την Μαρία στη φυλακή

Η Μαρία δεν απαντούσε στις κλήσεις της και έτσι η Αθηνά αφήνει τη Μάνη και τη δεξίωση του Ισίδωρου με προορισμό το Σούνιο (έτσι γλιτώνει και από την ομηρία).

Σύμφωνα με το spoiler,η Αθηνά φτάνει στην Αθήνα και αμέσως αρχίζει την αναζήτησε σε νοσοκομεία και Αστυνομία. Έτσι θα μάθει ότι η μητέρα της έχει συλληφθεί.

Η Μαρία χρόνια μετά την αποφυλάκισή της θα ξαναμπεί πίσω από τα σίδερα και η Αθηνά παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει τον λόγο. Η Μαρία έχει συλληφθεί για παράνομο τζόγο. Τι έχει γίνει;

Μέσα από το διαδίκτυο γνώρισε μια παρέα που έπαιζε μανιωδώς χαρτιά και μπαίνει και εκείνη σε αυτήν, τζογάροντας χρήματα και μάλιστα σε παράνομη λέσχη. Κάποιος όμως τους καρφώνει και η Αστυνομία συλλαμβάνει τους πάντες και φυσικά τη Μαρία.

Η Αθηνά φυσικά θα κάνει τα πάντα για να αποφυλακιστεί η μητέρα της. Όταν τη βγάζει από τη φυλακή καβγαδίζει μαζί της. Η Μαρία ατάραχη της λέει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί τόση φασαρία για λίγο… χαρτάκι.
Η Αθηνά την πιέζει αφόρητα για να την πάρει μαζί της στη Μάνη για να την ελέγχει, όμως η Μαρία είναι αποφασισμένη να μείνει στο σπίτι της.

Μάλιστα το όλο θέμα θα έχει και συνέχεια αφού όταν η Αθηνά φύγει, η Μαρία θα συνεχίσει τη χαρτοπαιξία και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια