Η Γη της Ελιάς Spoiler: Παντρεύονται Κουράκος και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Είναι σίγουρα το ζευγάρι που περιμένουν όλοι να δουν στην αγαπημένη μας σειρά Γη της ελιάς μετά και το επεισόδιο της Πέμπτης. Μιλάμε φυσικά για την Ιουλία και τον Γιώργη Κουράκο, τον αστυνόμο της Αρεόπολης. Η αλήθειά είναι ότι εχει πολλά τρεξίματα τελευταία, αλλά οι αδυναμίες δεν κρύβονται.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Παντρεύονται Κουράκος και Ιουλία

Οι δυο τους τελευταία έχουν έρθει πολύ κοντά μετά και τη «δολοπλοκία» του Ιάκωβου να τους αφήσει μόνους στην Αθήνα. ότι μπορεί κάνει ο αστυνόμος. Τελικά τα καταφέρνει. Το ζευγάρι θα ζήσει μια νύχτα πάθους και τα καλύτερα από ερωτικής πλευράς είναι μπροστά τους.

Είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι και η Ιουλία μετά από καιρό νοιώθει όμορφα αλλά και ασφαλής. Της έλειπε να έχει ασφάλεια στην σχέση της, και την βρήκε στο πλευρό του αστυνόμου. Αρχίζει να βγάζει αισθήματα, και να ξεπερνάει σιγά σιγά το φάντασμα του Στάθη. Δεν θα τον ξεπεράσει εύκολα, αφού θα δούμε τον Στάθη να μην το βάζει κάτω.

Η σχέση τους έχει γίνει γνωστή σε όλη την Μάνη, θα ζουν μαζί, και τι μένει; Η πρόταση γάμου που θα γίνει από τον αστυνόμο. Χαρές και πανηγύρια από τον Ισίδωρο που ήθελε πολύ αυτή την σχέση, και την ίδια ώρα “πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια” για τον Στάθη που δεν μπορεί να το χωνέψει.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις γίνει καλά η Αρετή τα παρατάει όλα και μαζί με το ποτό που θα μπει για τα καλά στην ζωή του (θα τον καταστρέψει τελικά) θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να ξανακερδίσει την Ιουλία. Μια Ιουλία που ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει εντελώς, αλλά αυτήν την φορά θα αποφασίσει μόνο με την λογική, και θα πορευθεί στην ζωή της με την σιγουριά του αστυνόμου.

Ο Στάθης θα την χάσει οριστικά και ο αστυνόμος θα είναι αυτός που θα κερδίσει οριστικά την Ιουλία.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler