Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι εξελίξεις με την Αθηνά και τα Φρικτά βασανιστήρια συγκλονίζουν όλη τη Μάνη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στην τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου της σειράς, ο αστυνομικός Γιώργης Κουράκος συλλαμβάνει αιφνίδια την Αθηνά Νομικού ως βασική ύποπτη για τον φόνο του πρώην εραστή της που τον είχε παρουσιάσει σε όλους σαν γιο της, τον Δημήτρη. Οι εξελίξεις συγκλονίζουν την ίδια την Αθηνά αλλά και όλη τη Μάνη καθώς ο διασυρμός της ηρωίδας μετά από αυτό το συμβάν θα είναι τεράστιος.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι εξελίξεις με την Αθηνά και τα Φρικτά βασανιστήρια συγκλονίζουν όλη τη Μάνη

Στον δεύτερο κύκλο, που θα δούμε στις οθόνες μας από Σεπτέμβρη, η Αθηνά Νομικού θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη καθώς θα δικαστεί για τον φόνο του Δημήτρη. Η ηρωίδα θα έρθει αντιμέτωπη με δύσκολες στιγμές καθώς όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, η Άντζελα Γκερέκου φορά χειροπέδες και φρουρούμενη από τους αστυνομικούς, εισέρχεται στο δικαστήριο κι ετοιμάζεται να δώσει τη δική της μάχη για την αθώωσή της. Η συνέχεια τον Σεπτέμβρη στις οθόνες μας.

Η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή και ζει τις χειρότερες ημέρες της ζωής της. Ο Κουράκος δεν κάνει πίσω και την αφήνει να υποφέρει, παρόλο που εκείνη ουρλιάζει πως είναι αθώα. Η Μαργαρίτα, γνωρίζοντας την πικρή αλήθεια για την ξαδέλφη της, αποφασίζει να δράσει. Πείθει τα κοντινά της άτομα πως η Αθηνά δεν ήθελε να τους ξεγελάσει, απλώς ήταν φανερά απελπισμένη.

Ο Δημήτρης είναι νεκρός και ο Κουράκος χαίρεται με τη συγκεκριμένη του νίκη. Η Αθηνά βρίσκεται στις φυλακές, απομονωμένη, σε άθλια κατάσταση, εκεί θα συναντήσει μία αδίστακτη δεσμοφύλακα, την οποία θα υποδυθεί η τραγουδίστρια Ελπίδα. Η ζωή της Αθηνάς θα μετατραπεί σε κόλαση. Κάποιος έχει βάλει την δεσμοφύλακα να βασανίσει την ηρωίδα της σειράς, χωρίς να αποκαλύπτει τον πραγματικό της σκοπό. Η Αθηνά λυγίζει στα χέρια της, ικετεύοντας για βοήθεια. Στη Μάνη, όμως, όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, εκτός από την Μαργαρίτα.

Θα καταφέρει η ξαδέλφη της να βρει δικηγόρο και να την αθωώσει; Το δικαστήριο πλησιάζει και οι ένορκοι δε δείχνουν ιδιαίτερα “φιλικοί” και προσιτοί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler