Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Ο ξάδελφος του Στάθη αρχηγός του κυκλώματος

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Ο συμβολαιογράφος βρίσκεται ένα βήμα πριν τα χάσει όλα, μαζί και το μυαλό του! Όλα όσα έχτιζε τόσο καιρό, είναι ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή! Σε πανικό θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος. Η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. Ο επικεφαλής του κυκλώματος, έρχεται στη Μάνη και σκορπά τον τρόμο.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Ο ξάδελφος του Στάθη αρχηγός του κυκλώματος

Ο πρώτος ξάδελφος του Στάθη και αρχηγός του κυκλώματος, αποφασίζει να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια του! Θέλει να βάλει στη θέση του τον Κωνσταντίνο, για τα λάθη που στοίχησαν στο παράνομο έργο του! Πράγματι, όσο κι αν ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να είναι όλα τέλεια, τα λάθη ήταν τραγικά. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης έφεραν πολλές φορές τον συμβολαιογράφο σε δύσκολη θέση. Τώρα, αναμένεται να πληρώσει για αυτά τα σφάλματα, με τον χειρότερο τρόπο!

Ο Δημοσθένης ξεκινάει τις απειλές! Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Φοβάται πως θα χάσει όλα όσα έχτιζε τόσο καιρό, τρέμει στην ιδέα πως ο Δημοσθένης θα τον “τελειώσει” με τον δικό του τρόπο. Για πρώτη φορά, αναμένεται να δουν οι τηλεθεατές τον συμβολαιογράφο φοβισμένο. Ποια στάση θα κρατήσει η Ισμήνη απέναντί του; Θα υποψιαστεί πως κάτι πάει στραβά με τον μελλοντικό της σύζυγό; Ο Κωνσταντίνος χάνει την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα τα ξεσπάσματά του να είναι πολλά κι επικίνδυνα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler